Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Zoidberg »
clomipramine pisze:
Szczególnie jeśli się razem z nią pali batat, a już najgorzej jest się nawciągać na maxa, a potem zajarać. Faza niemiłosierna, ale tak sieka banie, jak chyba nic innego
oj tak... święte słowa...
ostatnio mamy prawdziwy wysyp tego typu tematów... widać sporo osób miał twarde zderzenie z rzeczywistością... dobrze jest mieć świadomość w jakim gównie się tapla
szkoda tylko że ta świadomość jest zazwyczaj szybko i bezwzględnie wypychana do podświadomości przez ćpuński umysł hłe hłe
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
łoo ludzie ciśnienia mi narobiliście :) mogłem nie czytać :P ale już 3 miechy nie ładuje nosów i wytrzymam jeszcze..
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2006 przez gGg, łącznie zmieniany 1 raz.
.
  • 802 / 28 / 0
problem wtym ze niemasz gwarancji ze uda ci sie utrzymac kontrole nad scierwem(zreszta oglnie nad kazdym narko)...pozatym niektorzy po kilku tylk razach maja zjeby w mozgu i laduja np.w psychiatryku 8-(
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Ja uzależniłem się od fety od pierwszego razu. Brałem 3 miesiące po kilka razy w tygodniu. Zaczęły się psychozy itp. W sylwestra (tego roku) obiecałem sobie, że więcej białka nie ruszę, niestety myliłem się, przyfukałem po 6 miesięcznej przerwie. W tym roku ścierwo ćpałem dokładnie tylko 7 razy. Już mnie to nie bawi, wolę opioidy.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 10 / 4 / 0
clomipramine pisze:
(wiem coś o tym, i już 2,5 roku nie pale zielonego ścierwa. Ani razu). Sama Fetkowska w rozsądnych ilościach i zpewną kontrolą nie jest taka zła.
I szacunek dla Ciebie gosciu!!!!!!!!!!!! paliłem siuwax przez okolo2 lata powiem wam ze tak to niszczy umysl ze nieporozumienie ale biale mnie od razu naprawilo teraz mam inny nalug i zadnych skutków ubocznych no oprocz tego ze waze 74 kilo przy wzroscie 197 ale warto.............:):)
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
Teraz tylko czekac aż polecą bluzgi pod twoim adresem :-p Ja tam do fety nic nie mam, każdy lubi to co lubi i tyle. Skoro wszyscy piszą że jest taka hujowa to po co ją brali. Mnie to na szczęście nie dotyczy bo zdecydowanie wole inne dragi.
Peace
Maisssterrr qrwy
  • 802 / 28 / 0
a ja od kilku dni znow(tak jak kiedys) jade na sprzecie(strzykawka)dawanie w nocha juz niemialo sensu..trza bylo tego wciagnac od huja(rozpieprzony nos)..zoladek-rewolucje..mdlosci..itp.-pozatym finansowo juz niewyrabialam a jazd po scierwie juz zadnych niebylo..teraz poki co do miesniowo staram sie ale wczoraj dwa razy poszlo w kanal..-za drugim razem przebilam zyle na wylot(wyszlam z wprawy-?-) i jak wladowalam to mi sie taka opuchlizna zrobila i napieprzalo jak skurczybyk!zajebalo mi sie welbie dodatkowo..pot mnie zlal w jednej sekundzie(doslownie moglam wyrzymac koszulke)..zemdlilo mnie i altentycznie myslalam ze zejde zaraz...mialam mocne zdziwko bo towaru wzielam naprawde nieduzo...feta to kurestwo!pierdoli welbie!
ps.jestem ciekawa kiedy przyjdzie czas ze wroce do H..-kurwa padaka! :-(
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 40 / / 0
x
Ostatnio zmieniony 01 września 2006 przez Neurosis Factory, łącznie zmieniany 1 raz.
I żywy stąd nie wyjdzie nikt
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.