uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
tez tak właśnie myślałem o amstel gold a aktualnie passion 1 , tylko utwierdziłeś mnie w tym przekonaniu...
a pozatym kiedyś go miałem i byłem zadowolony
  • 97 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Merida »
Proponuje kupic agrowlóknine w extrmalnych wypadkach w niej jest powyzej 0 podobno. Info na temat tej wlokniny szukac w duckduckgo
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 76 / / 0
no tez tak mysle sam w tym roku beda sadzil passiona i lowrydera pozdro i wesolych swiat ;-) :-D
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
no byłem na swojej miejscówce po dokładnie tygodniu ..i niestety ani jedna jeszcze nie wyszła , wilgotność odpowiednia bo padał deszczyk dwa razy przymrozków tez nie było teraz jest dość ciepło, jak myślicie po ilu dniach wykiełkowane nasiona wyrastaja z gleby????czy po tygodniu powinny sie juz pokazywac czy mogą dłużej??głównie chodzi mi o to czy może być tak iż momio wypuściły kiełek to i tak nie wyjda tylko zdechcna bo byc moze było troche za zimno...dzieks za odp. z góry
  • 76 / / 0
hmm powinny juz wyjsc najlepiej upewnij sie i wyjmij delikatnie jedno z gleby wtedy bedziesz mial 100% pewnosc. nie przestrasz sie jesli zobaczysz kielek jakby byl porastany meszkiem moze wygladac to troszke jakby byl zplesnialy albowiem to sa malutkie korzonki
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
p.s powinny wyjsc juz po 3-5 dniach
  • 493 / 15 / 0
no wiem , jak co roku były w cieple to tak wychodziły , ale teraz nie mam niestety do dypozycji nawet zasranego parapetu stąd te problemy...
  • 76 / / 0
rozumiem twoja sytucaje i byles dzisiaj i patrzales co sie z nimi dzieje?
  • 493 / 15 / 0
no sprawdzałem , naszczescie wszystkie wychodza ...jedyne co mnie niepokoi teraz to to ze widzałem jakies typów krecacych sie tam...
  • 76 / / 0
radze przestawic spoty poki nie jest za pozno , roslinki sa jescze male to bez problemu sie da :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe