uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pitter »
powiedzcie mi ktore odmiany sa najnizesz
albo czy jest sposob zeby nie rosly do gory:)

do jakiej sredniej wysokosci wzrastaja te najpopularniejsze odmiany??
Uwaga! Użytkownik pitter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
moj plan jest taki
zamowic z sedd boutique z nirvany
tylko musze wybrac 3 lub 4 gatunki,ktore odzucic??
chcialem miec 3 takie lajtowe,pewne odmiany a z jedna zaszales,

early girl
early special
hawaii x maui waui
new purple power
big bud

dodam ze zalezy mi na malej wyskokosci:)
Uwaga! Użytkownik pitter nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
[quote="pitter"]
dodam ze zalezy mi na malej wyskokosci]
Jeśli zależy ci na małej wysokości to można konopie przecież przycinać, no ale średnio sie takie zabiegi robi jak są wysokie na 1 metr. Hyba ze zamów sobie Lowrydera, on jest malutki. Ja z tych co wymieniłeś to bym wziął BB i NPP a
hawaii x maui waui to by było to ewentualne szaleństwo. peace \/
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nygus »
albo poprostu obnizyc roslinki stosujac LSTw ten sposob:
[ external image ]
a z odmian ja bym wzial ES, BB i NPP.
Uwaga! Użytkownik Nygus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
bardzo dobry plan zrobie tak

co myslicie nad euforia z dutch passion to jest na indor

albo o tym

http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=748

a 1 mocna i ryzykowna odmiana chyba bedzie passsion
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nygus »
to robisz outa i in ?

passion #1 dojdzie ale z tego co czytalem nei beda jakies super plony.
Uwaga! Użytkownik Nygus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mario »
czemu zamawiasz z zachodu? stracisz tylko czas, te odmiany ktore cie interesuja sa w ofercie cannabis.fr.pl , wspomozesz polski przemysl i pestki bedziesz mial w kilka dni

passiona mialem w ubieglym roku i nie narzekalem:)
Uwaga! Użytkownik mario nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
na cannabis.fr.pl jest drozej gdzies kolo 20-30 zl wliczajac cale koszty

wiem bo obliczalem jak mialem zamawiac nasiona
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
To zależy jakie...policz sobie na przykłąd ile zapłąciłbyś za granicą za Passiona. 30 euro plus 5 euro przesyłka. Razem 35 euro czyli około 140zł. W cannabis.fr.pl 119zł plus przesyłka 11zł czyli razem 130zł. I co???
  • 170 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
no może ja obiczalem na podstawie tej odmiany ktora chcialem zamowic
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.