albo czy jest sposob zeby nie rosly do gory:)
do jakiej sredniej wysokosci wzrastaja te najpopularniejsze odmiany??
zamowic z sedd boutique z nirvany
tylko musze wybrac 3 lub 4 gatunki,ktore odzucic??
chcialem miec 3 takie lajtowe,pewne odmiany a z jedna zaszales,
early girl
early special
hawaii x maui waui
new purple power
big bud
dodam ze zalezy mi na malej wyskokosci:)
dodam ze zalezy mi na malej wyskokosci]
Jeśli zależy ci na małej wysokości to można konopie przecież przycinać, no ale średnio sie takie zabiegi robi jak są wysokie na 1 metr. Hyba ze zamów sobie Lowrydera, on jest malutki. Ja z tych co wymieniłeś to bym wziął BB i NPP a
hawaii x maui waui to by było to ewentualne szaleństwo. peace \/
[ external image ]
a z odmian ja bym wzial ES, BB i NPP.
co myslicie nad euforia z dutch passion to jest na indor
albo o tym
http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=748
a 1 mocna i ryzykowna odmiana chyba bedzie passsion
passion #1 dojdzie ale z tego co czytalem nei beda jakies super plony.
passiona mialem w ubieglym roku i nie narzekalem:)
wiem bo obliczalem jak mialem zamawiac nasiona
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.