uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
andrzej
  • / / 0
cze
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
dzieki za opinie.
wrzuce je na wegtacje zobaczymy jakie da efekty.
pozdrawiam wszytkich farmerow
siejcie ziarno!
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
andrzej jak masz możliwość to za dwa dni wrzuć foty...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
andrzej pisze:
rzeczywiscie ma to sens ze niema lisci niema czym przyjmowac swiatla tylko jak zmusc rosline zeby wydala liscie?
Czytam, czytam. Sproboj LST [ja to zawsze z tym :D], lub poprostu przechyl jak sie da jesli masz jeszcze cos miejsca.. po lst tworza sie rozgalezienia a na nich listki nowe.. :) Potem chyba sie spryskiwalo woda to rosly wieksze. Ja ciagle sryskuje...
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Teraz nie ma sensu wrzucać na weg ponieważ Twoje roślinki nie mają w ogóle liści więc co ma się zazielenić?Czekanie na nowe liście jest bezcelowe,ponieważ zatracisz stare topy.Czekaj do końca tej uprawy topy i taka spuchną trochę.[ external image ]
Ostatnio zmieniony 02 marca 2008 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 2 razy.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
andrzej
  • / / 0
o co chodzi z tym LTS?co to jest?:)
  • 51 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Nygus »
[quote="andrzej"]
o co chodzi z tym LTS?co to jest?]

http://www.haszysz.za.pl/index.php?id=lst

przeczytaj sobie to :)
Uwaga! Użytkownik Nygus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
andrzej
  • / / 0
wszystko fajnie tylko ja mam juz poupinane krzaki ta metoda ale na lodygach niema lisci!niemam czego przycinac bo krzak wyglada tak ze na koncu galezi jest topik a od donicy do topika jest golo i wesolo a raczej smutno:/ co zrobic?wrzucilem krztuny w wegetacje zobaczymy jakie beda efekty..
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
może daj troche więcej niebieskiego światła? BTW. Jakie masz oświetlenie ?
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 185 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
najpierw szukaj potem czytaj a na koniec pytaj czlowieku nie przesadzaj ja Cie prosze nawet bedąc slepym i przeglądając forum znajdziesz z 3 wątki odnośnie LST jak poczytasz i dalej to bedzie nie zrozumiale, chetnie Ci pomoge

edit: o widze ze sie troche spoznilem, no i widzisz jakie to proste juz masz poupinane ;-D
andrzej
  • / / 0
na dwa tygi w wegu...ehh
mam 3 x 250 haps daje mnustwo swiatla:)wzucilem wszytko na 2 tyg w wegetacje zobaczymy co sie bedzie dzialo.
czy topy uschna?
czy po kolejnym wzuceniu je we flo odbija topiki czy beda tworzyly sie nowe a stare szlag trafi??
zalwazylem z listki wystajace z topikow zaczynaja usychac..czego to moze byc efekt?(cofania sie sokow do lodygi?)czy uschna na wior czy moze warto je sciac i poczekac na nowe?
czekam na odpowiedz
dzieki za wasze opinie:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.