uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
2 uwagi :

1) kompakty montuj POZIOMO

2) wdjecia w rodzielczosci 640x480 ładują sie 4x szybciej a ukazują praktycznie to samo co wieksze i są idealne na potrzeby forum
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Nieprzeczytany post autor: iwanow69 »
wiem wiem, juz mam 4 swietlowki (ale to chyba nadal mało?) ,a hps to jak juz to bedzie tak za tydzien wiec narazie musze sobie radzic.

Ziarenka sie moczyły 3 godzinki, koles z cannabis.fr.pl mi doradzil zebym je do ziemi zapodal i podlal i postawil przykrywajac jakas folijka z dziurkami. Kiedy moge sie spodziewac ze cos sie pokaze i jak to teraz podlewac ??

moze fotka nie jest wazna ale mi sie nudzi to zarzuce, calosc wyglada tak:
[ external image ]

nie lubie tego czekania.. :(
Ostatnio zmieniony 06 kwietnia 2006 przez iwanow69, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Harry001 »
po co ci ta folia na tych doniczkach ? :P tak patrze na tą fotke i sie zastanawiam :P
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Harry001 »
arek1337 wczoraj, 13:47 #9

a jakies wentylatorki zamierzasz instalowac ? narazie w sumie sie nie przydadza, ale z czasem sa one niezbedne
wentylacje musisz mieć jak tylko pojawią sie roślinki, ważna jest cyrkulacja powietrza... to chyba wiadome :P
  • 52 / / 0
zeby utrzymac wilgotnosc, woda paruje do gory i skrapla sie na folijce, co daje wysoką wilgotnosc, to nie moj wymysl :P
  • 52 / / 0
teraz dopiero widze jaki jestem niecierpliwy, co chwile zaglądam czy cos sie pokazuje :D
  • 182 / / 0
Nieprzeczytany post autor: barcioKK »
gosciu ja z pestkami robilem tak biore kilka platkow higienicznych napewno twoja mam je ma ;-) takie waciki ukladam ich kilka na miseczke a raczej tak zwany spodek zeby woda sie byla caly czas w dolku, i zakrywam kolejna warstwa tych platkow, leje wode, jak wyschnie dolewam, mi zawsze po dwoch dniach wychodzil kielek wtedy wzucalem go w 1cm dziurke w ziemi i zakrywalem ziemia, leje troche wody nie duzo w miejsce gdzie jest pestka i czekam, po kolejnych 2 dniach (prawie zawsze) wychodzi juz malenstwo ;-) i zrozum NADGORLIWOSC growera zabija te rosliny wiec daj spokuj z jakimis foliami na doniczkach strasznie kombinujesz ziom przeczytaj 7 grzechow glownych mysle ze to bedzie najwazniejsza lektura dla CIebie pozdro bede tu zaglądal czesciej ;-)
  • 52 / / 0
spoko, dzieki, czytalem :P
z ta folią to mi doradzil koles z cannabis.fr.pl a odradzał mi kiełkowanie w recznikach papierowych talerzykach itp, moze faktycznie zjebalem ale nie bedzie zle ;) a zagladam przeciez tylko okiem a nie ręką :P badzmy dobrej mysli :)
  • 52 / / 0
moje cuda wyszly na powierzchnie ;) Powiedzcie mi jeszcze tylko jaki fotoperoid teraz ustawic ?? Niestety narazie mam tylko 4 swietlowki ale to sie zmieni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.