1) kompakty montuj POZIOMO
2) wdjecia w rodzielczosci 640x480 ładują sie 4x szybciej a ukazują praktycznie to samo co wieksze i są idealne na potrzeby forum
Ziarenka sie moczyły 3 godzinki, koles z cannabis.fr.pl mi doradzil zebym je do ziemi zapodal i podlal i postawil przykrywajac jakas folijka z dziurkami. Kiedy moge sie spodziewac ze cos sie pokaze i jak to teraz podlewac ??
moze fotka nie jest wazna ale mi sie nudzi to zarzuce, calosc wyglada tak:
[ external image ]
nie lubie tego czekania.. :(
arek1337 wczoraj, 13:47 #9
a jakies wentylatorki zamierzasz instalowac ? narazie w sumie sie nie przydadza, ale z czasem sa one niezbedne
z ta folią to mi doradzil koles z cannabis.fr.pl a odradzał mi kiełkowanie w recznikach papierowych talerzykach itp, moze faktycznie zjebalem ale nie bedzie zle ;) a zagladam przeciez tylko okiem a nie ręką :P badzmy dobrej mysli :)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.