Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Gdybym mial, to od razu bym sobie zapodal, ale jest tak cholernie ciezko zdobyc.
Swego czasu lekarz mi przepisywal Dolargan, ale sie skonczylo:-(
Wspaniale uczucie ukojenia, blogosci, spokoju i optymizmu.
Oj duzo bym dal, zeby to zdobyc...
tak jakbys wpierdalal jablecznik a pozniej nie masz nic, straciles wszystko i musisz sie zadowolic suchym chlebem.
Zalosna jest dola ludzi co sprobowali ogolne gowno. Dlatego ludzie , opamietajcie sie, ekstrakcja kodeiny , uprawianie maku u siebie... jestesmy zalosni, jak chce sie zyc w komforcie to trzeba placic i sie gimnastykowac , opcjonalnie rozboj z bronia na apteke albo moze udawanie ze ma sie raka.
heroina jest najlepsza dlamnie z wszystkich narkotyków ale tez prowadzi do złych żeczy np kradzieży
Słyszałam od znajomych, że kuracja tym lekiem to kilka miesięcy wyjętych z życiorysu.
Czy to tak działa na każdego??
Chodzi mi o rozdrażnienie psychiczne i bardzo złe samopoczucie fizyczne.
Faktycznie chyba nie jest łatwo dostać się na leczenie ale warto próbować. Przede wszystkim trzeba przestać grzać i podobno najlepiej załatwiać to przez ośrodek.
Ja mam pytanie do tej części osób co biorą/brały. W jaki sposób wyszło że grzejecie? Chodzi mi o rodziców, znajomych. Zauważyli ślady/przyłapali was z pompką w łapie/inne ?
Hurra, diese Welt geht unter
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.