Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Gdybym mial, to od razu bym sobie zapodal, ale jest tak cholernie ciezko zdobyc.
Swego czasu lekarz mi przepisywal Dolargan, ale sie skonczylo:-(
Wspaniale uczucie ukojenia, blogosci, spokoju i optymizmu.
Oj duzo bym dal, zeby to zdobyc...
tak jakbys wpierdalal jablecznik a pozniej nie masz nic, straciles wszystko i musisz sie zadowolic suchym chlebem.
Zalosna jest dola ludzi co sprobowali ogolne gowno. Dlatego ludzie , opamietajcie sie, ekstrakcja kodeiny , uprawianie maku u siebie... jestesmy zalosni, jak chce sie zyc w komforcie to trzeba placic i sie gimnastykowac , opcjonalnie rozboj z bronia na apteke albo moze udawanie ze ma sie raka.
heroina jest najlepsza dlamnie z wszystkich narkotyków ale tez prowadzi do złych żeczy np kradzieży
Słyszałam od znajomych, że kuracja tym lekiem to kilka miesięcy wyjętych z życiorysu.
Czy to tak działa na każdego??
Chodzi mi o rozdrażnienie psychiczne i bardzo złe samopoczucie fizyczne.
Faktycznie chyba nie jest łatwo dostać się na leczenie ale warto próbować. Przede wszystkim trzeba przestać grzać i podobno najlepiej załatwiać to przez ośrodek.
Ja mam pytanie do tej części osób co biorą/brały. W jaki sposób wyszło że grzejecie? Chodzi mi o rodziców, znajomych. Zauważyli ślady/przyłapali was z pompką w łapie/inne ?
Hurra, diese Welt geht unter
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.