Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 218 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczy »
tez tak mam, po ganji zmysly inaczej dzialaja, odbieraja bodźce, które nie zwrocily by naszej uwagi w normalnych okolicznosciach. kiedys w lesie niedaleko kosciola mialem takie dziwne wrazenie jakby ksiadz wyglaszal msze sw., spytalem sie kolegi co slyszy i czy on tez slyszy msze. on tez slyszal, pozniej okazalo sie ze to byly odglosy z pobliskiego tartaku :P
  • 12 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNYXYFIKS »
mi nie jednokrotnie wpadaja rozkminki jak zarobic mnustwo hajsu szczegulnie jak zamykam oczy przed snem ale niestety zazwyczaj zapominam :-D a co do takich smiesznych rozkmin to przy pierwszych jaraniach x czasu temu szlem z ziomkiem po lesie i sobie wkrecilem ze pod sciulka sa polapki na dziki i balem sie dac kroka jesli wczesniej nie uderzylem kijem w miesce na ktorym stanac mialem.

ps. bywa tu jeszcze ta qrwa czempion ???
Uwaga! Użytkownik UNYXYFIKS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Ciekawa rozmowa o najgorszej torturze. Był konkurs kto wymyśli najboleśniejszą torturę, jaka może być. Wygrała jedna opcja:

Uciąć bambusa przy dość krótko i ostro (kilka cm wystaje ponad gruntem). Następnie związać człowieka, obciążyć go i posadzić na tym kawałku bambusa, żeby lekko czuł ten kawałek drewna w odbycie (ale nie żeby go bolało). Ważne żeby go dobrze do gruntu przymocować. Sęk (dobre słowo :D ) w tym, że bambus rośnie z prędkością metra na dobę. W początkowej fazie wbije się głęboko w odbyt, później zacznie rozrywać flaki i przechodzić coraz wyżej. Człowiek może się tak męczyć góra 36 godzin. Później dogorywa.

Na końcu wyrośnie ładne drzewko z kościotrupem w konarze :D
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2006 przez Anatol, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 1736 / 18 / 0
Anatol tesh kiedyś rozkminialiśmy ten temat spizgani :D Tylko ze my mielismy tewmat: jakbys torturował człowieka który zabiłby twoją całą rodzine...

Nawet ktoś zapodał taką torture o której ty mówisz...

1. PRzywiązać kogoś nieruchomo i z paru/nastu metrów niech mu woda kapie na głowe oczywiscie kropelki w równych odstępach czasu by leciały... Koleś najpierw by oszalał a później by umarł...
2. Faszerować kogoś morfiną przez długo czas w huj a później wbijac w niego szpilki XD
- czytałem kiedys ze jak sie czesto na marfinie leci to później człowiek sie robi w huj wrażliwszy na ból...
3. Przywiązać kogoś za nogi do dwóch palów tak aby zwisał głowa w dół i m,iał nogi w rozkroku... dać mu cos przeciwbólowego i go krtoić od kroku w dół.,... Koleś umarłby dopiero jakby miał piłe przy płucach i by wszystko widział....
4. Zakopać kogoś pod ziemią i dać mu rurke do oddychania i czekac az umrze z braku wody albo poprzez uduszenie
5. Zakopać kogoś w ziemi tak żeby tylko głowa wystawała dawać mu picie itp... i tak by sobie rósł przez pół roku...
6. Ten trick z bambusem o ktorym mowisz

Te wszystkie pozycje byly najlepsze z tych ktore udalo nam sie wymyslic...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 91 / 15 / 0
Słyszałem że głowa po ucięciu przez 20 sekund jeszcze odbiera bodźce <jakiś film, bodaj egzorcysta>, i tam facet się chwalił ze jak zabijał obcinając głowę, to unosił ją do góry tak żeby pokazać jej resztę ciała, póki umysł jest jeszcze sprawny. Zastanawiał się jakie są myśli takiej "ofiary" która widzi swoje ciało bez głowy :D
  • 1736 / 18 / 0
co ty to jest wcisk...
Może i mózg pracuje ale już na bank ofiara "ma wolne" ;)
Tak czy jak sobie strzlisz w łeb to twój mózg będzie jeszcze pracował przez około 6 sekund... ale dla ciebie to nie bedzie nic znaczyło tak samo jak w powyższym przypadku...

Bież też pod uwage to że przy zbyt intensywnym bólu się mdleje i traci świadomość więc ja tam w takie bajki nie wieże ;)

PS: Troche schizowski temat się włączył... nie lubie na takie tematy rozmawiać bo czasami mi sie wciska że jestem psychopatą hehehehe ;) Tak czy inaczej przejdzmy na coś bardziej lightowego bo za duzo hardcore sie zrobil...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 91 / 15 / 0
No fakt, jeszcze nas interpol zacznie ścigać, z podejrzeniem że dla alkaidy pracujemy :P
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ugi »
przypomnialem sobie ze czesto jak juz mi sie wkreci gadka po bace to zamiast usiasc jak wszyscy ja stoje :nuts: dziwne troche ??
  • 269 / 7 / 0
:)
Nieprzeczytany post autor: delirka »
W prawdzie nie moje odkrycie, ale wielkie na taka skale, ze zawsze o nim rozkminiam i powtarzam wokolo innym. A wiec:

zawsze kiedy jarasz masz tluste zeby i slyszysz tak jakbys byl zamkniety w sloiku (fachowo nazywamy to helmofon thc) :P
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Mi sie raz po bace zdawalo ze mam gumowe zeby. Wogóle bym o tym nie pamiętała, gdyby nie to ze przeglądałam ostatnio stary brudnopis i było tam to napisane koło modelu fajki wodnej ;)

Czesto jak jestem zjarana to wydaje mi sie, ze mysle systemem zerojedynkowym, dziwny wkręt ;)
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.