Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
W samotności działa dokładnie tak jak opisujesz - wyciszenie, zwiększona koncentracja, bezsenność.
Lexy pisze: od kiedy APAP NOC to amfa? :D
wujek supra
supravires pisze:ojjj zdarza sie, ze niektorych i tak wkrecaja...Lexy pisze: od kiedy APAP NOC to amfa? :D
Życie jest dziełem sztuki
Venomous pisze: przez to cisnienie prawdopodobnie zaczalem tez gorzej reagowac na thc, bo kiedy jestem zjarany czuje sie po prostu zle. dziwne to jest w chuj bo pale 5 lat i dopiero teraz zaczalem tak miec :(
Też mi się tak stało po ok. 6 latach palenia i ok. 1,5 roku naprawde ostrego spida.
Życzę powrotu do zdrowia i pozdrawiam.
pozdro
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.