Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 88 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d&b »
cena za ile kupilem to 130 zł, ale niestety nie dane mi było jej spróbować :( kupiłem ją dwóm kumplom gdy jechaliśmy nad morze, gdzie testowałem grzybki prosto z nederlande :) a za 130zł kupilem im (według tego co mówił dostawca, a raczej prawda bo zaufany człowiek) ok. 600mg meskaliny. Chłopaki zarzucili to na dwóch to tak od 23, do 7 nastepnego dnia jeszcze czuli faze, ale przerwali ją styrani całonocnym melanżem i wyłożyli się jak śledzie.

a tak poza tematem jesli chcecie gruba faze puscic to zjedzcie grzyby i do tego ze 4 dobre tabsy i nałojcie się wódką :) trip nie z tej ziemi (chociaż mało co pamietam)
Żyje z dnia na dzień, o wierzycielach nie pamiętam
Popalam amsterdam, a ty weź się nie wkręcaj

WYŻSZA SZKOŁA ROBIENIA HAŁASU
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
[quote="d&b"]
a tak poza tematem jesli chcecie gruba faze puscic to zjedzcie grzyby i do tego ze 4 dobre tabsy i nałojcie się wódką ]
Spłyń.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
[quote="d&b"]
a tak poza tematem jesli chcecie gruba faze puscic to zjedzcie grzyby i do tego ze 4 dobre tabsy i nałojcie się wódką ]

Jeszcze koksu do tego.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 16 / 0
bez spida i dxm nie ma zabawy. Jeszcze to, jeszcze to!
I 1000 tramca IV.
OooOOoOO!

Nad ranem proponuję dorzucić kwasa.

pod napletek.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
810 stawek dziennych za to!
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Nie, bo wtedy faza będzie grubsza niż jego napletek.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
WIELKIE dziękuje Zdechły Szczurze !

zaraz zamawiam. ten po 5 lat jest zdatny już? czy jeszcze 5 lat i będzie git ? :-)

pozdrawiam !
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 414 / 8 / 0
[quote="strunaman"]
WIELKIE dziękuje Zdechły Szczurze !

zaraz zamawiam. ten po 5 lat jest zdatny już? czy jeszcze 5 lat i będzie git ? ]
Masz na myśli Pejotla? Przecież pisałem już, że on wymaga wieku co najmniej 15 lat jak nie więcej żeby zrobić z niego użytek. Lepiej weź sadzonkę Pachanoi (San Pedro) jak już sie uparłeś na kaktusa, to za minimum 5 lat przy odpowiednim "znęcaniu się" nad nim powinien sie nadawać idealnie.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 1587 / 11 / 0
Mam nadzieję, że napisałam w dobrym temacie, ale tylko tutaj widzę coś o syntetycznej meskalinie...

Chodzi o to, że udało mi się taką zdobyć, ale widzę, że ludzie są sceptycznie nastawieni. Czy jest jakiś sposób by sprawdzić, czy to, co mam to na pewno meskalina?
  • 2362 / 31 / 0
Analiza GC/MS
BS
  • 1474 / 16 / 0
Ile tego masz? Ten od kogo brałaś polecał Ci jakieś dawkowanie??
ODPOWIEDZ
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.