Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Francesco777 »
jak sie uda z tym normalnie to wyśle pokaże wam jakiś papier z przelewu :)
Uwaga! Użytkownik Francesco777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Korlic »
To działa :) Te panienki płaca za zamieszczenie ich fot w sieci, płacą tą kase nam za oglądanie. ma nas to zachęcić do wchodzenia na płątne strony producentów :) Mogę się mylić
Yofcborc!
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr CoX »
[quote="Korlic"]
To działa ]

Nie ma co się dziwić jesteśmy mega super belmondziakami z hyperreala,laski aż się pchają aby płacić nam za ich oglądanie. ;-)
Nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: marek_merlin »
A i tak uważam, że najlepszy i sprawdzony (!) sposób na zarabianie pieniędzy przez neta to zarajestrowanie się na Prizee (http://www.prizee.com/?refer=Marekmerlin). Gramy sobie we flashowe gierki i wygrywamy kasę (wychodzi jakies 10euro na 40-50 dni (chyba, że masz big farta)). Zarabioną kase możemy przeznaczyć na zakup prezentów w sklepiku bądź czeków (najlepiej kupować pady (10.90euro) bo łatwo schodza na allegro). Jest to stronka jak najbardziej sprawdzona, działa chyba 5 lat i ma już 7000000 ludzi zarejestrowanych!!! (czerpie kase z reklam i sponsorów). Gierki są darmowe (chyba, że gramy w te płatne), dużo konkursów itp... POLECAM!!

Jeszcze raz link - http://www.prizee.com/?refer=Marekmerlin
Uwaga! Użytkownik marek_merlin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
mozecie wchodzic ale tak jak wczesniej wszystko po .com/ -kasujcie
  • 43 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr CoX »
Nota dla panów francesco i marek merlin.Mogliście napisać,że dzięki nam zarobicie trochę sieki ,aby klikać na wasze linki myślę ,że wielu by was wsparło,a tak pod pozorem dania szczęścia innym nabijacie sobie kabze.Pierdolić was.
Nie dyskutuj z idiotą,najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,a później pokona doświadczeniem
POSTULUJĘ O BOJKOT KANABY I PRODUKTÓW PRODUKCJI IRAŃSKIEJ
  • 77 / 3 / 0
rejestrując sie z ich linka odpalacie im za wszystko jakis procent co "zarabiacie" wy ']
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
bartool niemasz racji...

W wiekszości takich systemów to się nazywa program partnerski...
Firma odpala ci część swoich zysków za każdego klienta którego przyciągniesz...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 77 / 3 / 0
nie chodziło mi o program partnerski a to swoją drogą też.
chodziło mi o to że rejestrując sie z takiego linka jaki był wyżej często jest tak że (raczej 10% ) idzie dla osoby która poleciła ci ten serwis czyli dzięki niej sie zarejestrowales.
wiem bo sam kiedys dawno dawno jak zaczynalem przygode z internetem sie w to bawiłem ale zobaczyłem ze w moim przypadku to zadne zyski wiec skonczylem

program partnerski = firma - uzytkownik
to o czym pisze = uzytkownik - uzytkownik
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
z tymi grami trudne jest nie polecam bawilem sie na tym zarobilem 3 centy w dzien :-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.