Wracam na forum?...
A poza tym ładny polityczny tytuł... "Parenting in a War Zone". :)
http://www.maps.org/news-letters/v14n2- ... _grey.html
Wracam na forum?...
nic na sile raczej zeby posiadalo wiedze ogolna na ten temat..zawsze pwtarzam ze niewiedza prowadzi do glupot..tudziesz do nalogow takze.niebede zakazywac bo to minie sie z celem...ale zezwalac tez niebede-zloty srodek zachowac rownowage
a jezeli juz dojdzie do zazycia badz uzaleznienia to bede starala sie pomoc(nie karac)...wazne zeby dzieciak czul sie bezpiecznie i niebal sie przyjsc z problemem do mnie..-jak bedzie mial wsparcie w rodzinie..niebedzie sie czul sam z problemem a co za tym idzie latwiej bedzie mu znim walczyc
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Ale napewno nie będę powtarzać tego błędu co moi starsi - zero rozmowy o narkotykach, tak jakby nie istniały :nuts:
-Tato koleżanka z klasy wciąga białko dobre to ?Mogę spróbować??
Prawda jest taka, że to oni sami podejmą tą decyzję i nikoniecznie będą do tego dojrzali , a Wy dowiecie się o tym pewnego popołudnia po przyjściu z pracy kiedy DVD albo inny shit pójdzie na browna.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Ale napewno nie będę powtarzać tego błędu co moi starsi - zero rozmowy o narkotykach, tak jakby nie istniały ]
Nie planuje miec dzieci, nie nadaje sie do nich, ale popieram w 100%. U mnie tez nikt nigdy ze mna o dragach nie gadał, tak jakby ich nie było i jakby one mnie w ogóle nie dotyczyły. Zreszta u mnie w chacie nie tylko o dragach nikt nie rozmawiał ale o lakoholu, seksie, papierosach , o niczym. Teraz mam ponad 20 lat i jest juz za późno.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.