Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 418 / 2 / 0
nie ma to jak THC do dekstoliny, można i bez niej osiągać stany porządane, no ale na buszka ciśnie, cieśnie :)
  • 207 / 2 / 0
Więcej dexa ;]
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 776 / 2 / 0
Stary, poczciwy cipacz jest moją ulubioną dopałką do deksa. Dobre BXM nie jest złe!
Jaranie też zawsze jest w porządku, jak do każdego psychedelika.
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 216 / 6 / 0
Gdybym miał dostęp to jakaś tryptamina, lubiłem DXM jak brałem 60mg fluoksetyny.
Ale odpowiem jak inni: więcej DXM %-D
A jak już trawka to przed dexem zapalona.
A... zapomniałbym... 450mg DXM, a po tym 100 mg metamfetaminy.... nie brałem MDMA, ale to też jest potężna MIŁOŚĆ
  • 210 / 12 / 0
dlaczego w tej ankiecie ma kody?
wszystko oprócz gałki- nie próbowałam.
masz racje jasiu tryptaminy do deksa sa spoko, wogóle wszystko co psychodeliczne do niego pasuje
W ciemności napędzanej chemią dalej i głębiej śnić. Sny i chemia,  więcej chemii więcej snów. I ciągle dalej w ciemność, w sny szalone, w opetane głębie i w  źrenice jak otchłanie.
  • 580 / 4 / 0
*(Gdyby nie solny charakter cipacza, pewnie byłby to moj nr 1. Ale dwa razy jej próbowałem i za drugim razem doznalem porazenia zoladka na 3 dni- jedno rzyganie i inne nieprzyjemnosci...)

* bardzo dobrze wspominam palenie (starych, "dobrych") dopalaczy na zejściu deksa- dodatkowe odrealnienie :) mj tez sie sprawdza

*grzyby+ dmx- mialem okazje tylko raz, ale za to było ciekawie wizualnie :)
  • 10 / / 0
Zdecydowanie alkohol. Popijanie tabletek Acodinu to jest to :-D
Mieszanie z mj też się zdarzało, ale po nim zwykle następowały bad tripy :-/
Żyj szybko, umrzyj młodo i pozostaw po sobie ładne zwłoki.
[Jimi Hendrix]

Całą noc nie mogłem spać,
Amfetamina ma gorzki smak.

I dobrze! :D
  • 640 / 7 / 0
A ja lubie dex alkohol i trawa.To jest wolność.To jest delektowanie się życiem co do kropelki
  • 3732 / 45 / 0
Hmmh, ciezka sprawa, dex jest dobry niemal do wszystkiego. Na pewno nie alkohol, bo to profanacja i splycanie odczuc, trawy nie lubie, chyba, ze z DXM. ;-) Ja raczej traktuje DXM jako dopalacz do innych dragow, nie odwrotnie. Stawialabym na sally, ale z grzybami, LSA i 4hometem tez bylo bajecznie. Z benzadymina jest tez niczego sobie, jak sie ostatnio okazalo. Mimo wszystko zaznaczylam ´inne´, bo jednak trip z Szalwia najbardziej rzutowal na moje zycie.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 5975 / 1234 / 43
Zaznaczyłem mieszanki z sentymentu do najlepszego dexowego tripa jakiego doświadczyłem.
Dlaczego na liście nie ma lecytyny ?
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2011 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.