Wracam na forum?...
Głupoty nie brakuje w większości wątków :)
Leonardo: to czy ktoś jest mniej lub bardziej asertywny to moim zdaniem nie jest zaleta forum.
Gdybyś był bardziej podatny na sugestie otoczenia to czytanie, że mdma prowadzi w konsekwencji nie do nirwany ale do depresji, wcale by Cię przed wzięciem nie zniechęciło :P
Norberto pisze: Otóż to! Właśnie miałem na myśli to samo co nasza pani naczelna filozof :)
Poza tym sądzę, że jaki wpływ ma na kogoś forum - to już zależy od tego, z jakim założeniem ktoś na forum przychodzi... Ot choćby ja na stare forum przyszłam głównie żeby pytać, czy nie oszaleję od spróbowania... ;) (Nie wiem, myślę, że zaryzykuję, zresztą zaczynam się obawiać, że otoczenie nazywające mnie wariatką zrobiło mi wielką krzywdę. Ja wiele wycierpiałam, a jakoś nic mi się nie stało, więc chyba jednak mam mocną psychikę, a inni wmówili mi coś, co nie jest prawdą.) Jeżeli ktoś reprezentuje podejście czysto rozrywkowe i szuka kogoś, komu się może poprzechwalać, forum raczej go z takiej postawy nie wyleczy. ;) Toteż myślę, że np. Leonardo raczej sam z siebie jest zbyt rozsądny, by nie naśladować kolegów, bo na forum znalazłoby się i zachęty do zachowania zgoła odmiennego.
Wracam na forum?...
zewsząd i znikąd pisze: Jeżeli ktoś reprezentuje podejście czysto rozrywkowe i szuka kogoś, komu się może poprzechwalać, forum raczej go z takiej postawy nie wyleczy. ;)
i później są wypowiedzi typu:
"stary, zjadłem 150 grzybków!",
"dupa jesteś! ja zjadłem 200!",
"a ja zjadłem 300, i wylądowałem w szpitalu!!"
"300 ?! stary, to Ty spoko ziooom jesteś!!"
i tak dalej ;)
Leonardo raczej sam z siebie jest zbyt rozsądny, by nie naśladować kolegów, bo na forum znalazłoby się i zachęty do zachowania zgoła odmiennego.
Jak ktoś z tego forum załatwi mi koła z czystym mdxx (ewentualnie z innymi psychodelikami ktore beda przezemnie porządane) to niema bata - bede je czasami jadł... A tak to mam głęboko gdzieś jedzenie jakiś nieudanych eksperymentów "chemików" którzy myślą: "eee dorzucimy troche tego to może bardziej poczesze..."
Dlatego jesli ktos ma dostep do rzetelnego towaru z czystej kuchni to spoko ale mozecie pisać na PM'a ;)![]()
PS: Nie patrzcie na "nadruki" bo przy wiekszych ilosciach mozna miec nawet odcisk swojej dpy jak ktos chce...
LeonardoDaVinci pisze: i mam w piździe się truć jakimiś gównami
dirtymiro pisze: Jest Legalna czy nie? I czy słyszeliście o tym żeby ktokolwiek miał kłopoty(oczywiscie nie pytam o jareckich hehehe) z powodu posiadania sadzonki, suszu lub czegokolwiek zwiazanego z tą rośliną?
dlatego nie powinno się chwalić, że się jest chodowcą pewnej niezwykłej roślinki.
Wniosek. Przyczepić się moga o wszystko, nawet o oregano albo pieprz ziołowy.
Ps. Oregano mu odesłano po 4 miesiącach, po ekspertyzie - musieli sprawdzic bo nie wierzyli, ze to przyprawy.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.