Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
może ktoś mi powiedzieć jak z uzależnieniem? Tak samo jak z mefedronem, ktoś jest wjebany? Dawajcie wszelkie informacje, może ktoś coś ciekawego wie o dmmc?
Uwaga! Użytkownik herobrine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 3 / 0
Pider pisze:
Haha, Reez krótko i na temat :) Szczerze może mieliście jakiś inny towar a nie 3,4-dmmc? U mnie jedeynym zejsciem był ból głowy, ale niewielki i smutek że to już koniec. Serce owszem napierdalało jak głupie ale tylko wtedy jak gdzieś szedłem, siedząc albo leżąc wszystko było w porządku!
ile przerobiłeś? oral ? sniff?
  • 2 / / 0
Witam zamowiłem eth-cat, 3,4dmmc puder i rekrystalizowana dostalem 3 samarki w jednej był bielutki puder i było podpisane 3,4dmmc (i tu nie mam wątpliwości) ale 2 pozostałe wydaje mi sie ze zle zostały podpisane (nie jestem pewien bo tych substancji nie próbowałem ) jedna to był pudro- kryształek czyli z dlek wydawal sie puder a z bliska mieni sie jak malutkie kryształki podpisane eth-cat walnolem 100mg i euforia puscila mnie po ok 2h ale odczuwalny był przez 6h i nie moglem zasnąc natomiast na 2 czyli ponoc 3.4dmmc rekrystalizowana był to puder w zupełności nie przypominał kryształków, był żółtawy i mocno lepił sie do samary po zaplikowaniu 100mg poczułem zdecydowanie większą euforie niż przy wczesniejszej substancji bardzo podobny do starej mefy az uszy przydkało ale po 40min zeszlo prawie całkowicie a po 1h od aplikacji zupełnie nic nie czułem. zaznaczam ze nic nie piłem. O CO CHODZI??? uważam ze 3,4dmmc powinno dłużej trzymac nic eth,cat
  • 300 / 7 / 0
300mg oral, 3dni poźniej też 300 oral i było słabiej, 3dni to za mało aby zbić tolerkę na 3,4dmmc :/
  • 31 / / 0
Ja teraz robię sobie przerwę dwa tygodnie i znów zamawiam na następny tydzień 10 g 3,4 dmmc, ktoś jeszcze kupuje, czy jestem sam? Co to Ciebie ToMef to po 100mg, dalej działało, ale pewnie tak subtelnie, że tego nie czułeś, walnij sobie 300 i wtedy z pewnością będzie o wiele dłużej działało.Właśnie, teraz na rynku jest ten puder i powiem wam, że on chyba klepie mocniej donosowo, a nie jak kiedyś było, że tylko oral wchodził w grę, mi to tam się podoba tylko potem strupy mam niezłe, ale goją się w parę dni.
Uwaga! Użytkownik herobrine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 5 / 0
To gówno tak kurewnie ryje beret, że uzależnienie nie wydaje się możliwe (euforia za 1 razem mefopodobna, potem lipton...). Tolerancja wzrasta skokowo i nie tylko ja napisałem że druga aplikacja tego samego tygodnia w ilościach kilkaset miligram wywołała od razu "zejście" i wyłącznie efekty uboczne. Wszystkie możliwe efekty uboczne przyjmując za efekt nieuboczny euforię.
głupio wyszło...
  • 31 / / 0
Mi efekty uboczne włączają się tylko jak przedawkuje, a tak każda kreska zawsze dowala mocniejszą euforie, właśnie też mi się zdaje, że to jest bezpieczniejsze niż mefedron w kwestii uzależenienia przez tą tolerancje co jest nawet dobre.
  • 984 / 5 / 0
herobrine pisze:
... przedawkuje... bezpieczniejsze ... nawet dobre.
11 lat doświadcznia i ból serca pojawił się pierwszy raz po tym gównie, przy przedawkowaniu. dobre jest 200 mg bezz tolery, dozucanie to masakra mózgu i ciała.
głupio wyszło...
  • 300 / 7 / 0
zgadzam się z toshiro że dorzucanie to głupota. Fakt ciągnie ale te chęć da się opanować. Poza tym lepiej sobie zrobić przerwę 2tygodnie najlepiej, albo jeść to okazyjnie raz na ruski rok. 2 dni od wzięcia strasznie mnie nosiło aby zamowic 5gram, teraz wogóle mnienie nosi i raczej tego nie kuie, szkoda kasy moim zdaniem, chociaż spróbowałbym jeszcze z mixa z MeOPP, może bybyło cos lepszego. Tak czy siak lepiej kupic mahometa albo aco-DMT :diabolic:
  • 31 / / 0
dzisiaj kuzyn mi przywiózł prezent na urodziny, grama dobrego dmmc i powiem wam, że po tym ciągu kiedy tydzień minął, pierwszą kreche ledwo co poczułem, jednak tolerancja robi swoje, ale już po trzeciej, bardzo przyjemny spid i słowotok, ta tolerancja to bardzo problematyczna jest, nawet jak się czeka te dwa tygodnie to jest o wiele słabiej =/, szkoda.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.