Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
ile zjesc diazepamu za pierwszym razem? ~_~
  • 243 / 5 / 0
z 10-20 mg
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
zacznij od 5mg, moze się okazać, ze masz wrażliwe receptory, a w ogóle to nie radze..
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: eloyo »
Szacun pisze:
zacznij od 5mg, moze się okazać, ze masz wrażliwe receptory
...tak tylko mam tego malo... czy jak zjem 5mg i bedzie srednio to dorzucenie kolejnych 5mg da taki efekt jak odrazu 10mg? wole juz miec jakas faze jak sprobuje
Szacun pisze:
w ogóle to nie radze..
znalazlem jedno opakowanie w domu i chce zjesc na sprobowanie przy najblizszej okazji =] chce jednorazowo sie tak zabawic, sprobowac, nie mam zamiaru potem kolowac lewych recept i cudowac zeby znowu zjesc relanium... mam tez nadzieje ze ten punkt widzenia sie nie zmieni po jednym sprobowaniu O_o
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
No to 10-15 mg i czujesz sie fizycznie troche jak po 3 browcach..ale psychicznie zupełnie inaczej i to może ci się spodobać, a tak powstaja nałogi..
No a nadzieja, ....piosenka taka była wieśniacka 15lat temu IRY... ;)

Jak byłem młody, pozwalałem sobie na eksperymenty 1-2 razy w roku, poczujesz potencjał uzależniający, to zrozumiesz i będziesz uważał, a jak nie zrozumiesz, to się wjebiesz; no i nie można wykluczyć przypadku, który rządzi nami... że nagle zawali się nam cały świat i płyniemy... Wszystko trzeba przewidzieć...

Ci co szukaja "swojego" dragu, w końcu go znajdują i się z nim "zaprzyjaźniają"; to nie reguła, ale jakastam prawidłowość...
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 172 / 13 / 0
gdyby benzo nie uzaleznialo fiz. to cale zycie bym na nich lecial:) + alkohol oczywiscie
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: h0b »
[quote="wsburroughs"]
gdyby benzo nie uzaleznialo fiz. to cale zycie bym na nich lecial]

Ja przez kilka dni brałem nonstop klony i rolki i po odstawieniu ciągle mi zimno było. Po kilkunastu dniach przeszło.
  • 494 / 27 / 0
[quote="wsburroughs"]
gdyby benzo nie uzaleznialo fiz. to cale zycie bym na nich lecial]

A to, że hera uzaleznia fizycznie Ci nie przeszkadza?
  • 172 / 13 / 0
nie przeszkadza jesli chcesz wiedziec
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.