Niedawno zakupione, sprawuje się doskonale. No i lodowe, więc dymek jest po prostu wyjebisty.
Mój mały prezent urodzinowy od przyjaciela. Najwyższy czas się przerzucić ze zwykłych lufek na coś lepszego.
ps: zwróćcie uwagę ile syfu się osadziło wewnątrz.
dużo się w życiu zdjęć narobiłem, w tym także telefonem, więc mniej więcej wiem jak zrobić dobre zdjęcie, przynajmniej z technicznego punkty widzenia - ale to nie wszystko, dużo ważniejsze jest oko fotografa - umiejętność kadrowania i przede wszystkim zmysł estetyczny - a z tym u mnie dużo gorzej. gdzieś w sieci nawet widziałem galerię zdjęć zrobionych iPhone'm.
do tych zdjęć oczywiście się nie przygotowałem, nie ogarnąłem otoczenia, do tego byłem spalony. ;)
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.