Niekoniecznie chodzi mi o jakies ziola czy leki moze byc cos "mocniejszego" ale chociaz troszke mniej szkodliwego niz amfetamina. Niewiem co mam robic czuje poprostu ze brakuje mi tej dopaminy a proboje przestac z amfetaminą i chce normalnie zyc
Jest bez problemu dostępna w zagranicznych internetowych aptekach.
Kwestia około 1 godziny, ale najlepiej widać działanie po kilku dniach. Można dołożyć "uwalniacz" dopaminy np. kofeinę.
Uzależnienie ? Raczej nie. Po zjedzeniu opakowania 100 tabletek po 880 mg (przeważnie 1/dzień, czasem 2) nie odczułem żadnego dyskomfortu. Potem przerwa kilkumiesięczna.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Dramel pisze:Tylko dziwie sie ze w aptekach jest on na recepte
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.