Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
N-Ethyl-Methedrone (właściwie N-Ethyl-NorMethedrone)
2-(etyloamino)-1-(4-metoksyfenylo)propan-1-on
CAS:1225845-30-6

[ external image ]

Dostałem dzisiaj 0,5g tego cuda no i mam dylemat od jakiej dawki zacząć zabawe ?
Kolor z lekka mnie przeraził ale jeszcze gorszy Brefedron waliłem to chuj z tym %-D
Ma ktoś jakiś pomysł ?

Murti - takie cuś napisał
N-ethyl-metedrone to bardzo osłabiona wersja metedronu, powoduje nieprzyjmne objawy fizyczne.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Bigosik miałem z tym "czymś" do czynienia. 300 mg połknięte dało lekką euforię i lekką stymulację. Osobiście jak na MÓJ gust nie warte uwagi ale być może była to po prostu za mała dawka. Daj znać jak to było u Ciebie.
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Re: N-etylometedron
Nieprzeczytany post autor: st »
Wciagniete 200mg mnie zmulilo, nieprzyjemna euforia + stymulacja. 30min po wejsciu ratowalem sie benzo.. Koledze troche bardziej sie podobalo, dawki 300mg do nosa i 100 oral jednak dalej bez rewelacji. Nie polecam:]
Uwaga! Użytkownik st nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
W poniedziałek stestuje bo mam za dużo innych rc do testowania teraz ^_^ , ale 100mg oral to za mało mi sie wydaje , jebne 400mg oral i spróbuje 100mg sniffa bo i tak wydaje mi sie słabej czystości ten sort ;]
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
St opisz dokładniej tą nieprzyjemną euforię.Dlaczego jest nieprzyjemna.Zresztą jak można w ogóle nazwać uczucie głębokiej przyjemności i radości nieprzyjemnym?Może po prostu przy euforii wystąpiły jakieś negatywne efekty?
:
  • 350 / 4 / 0
na 99% chodzilo mu o to ,ze niepokoj (czytaj. wyjebanie) przeszkadza rozwinac skrzydla euforii ;D
  • 2428 / 90 / 0
Jebłem 100mg w nos i przekonany że nie będzie działać zarzuciłem +/- 450mg (oral) po 10min od sniffa coś zacząłem czuć a po 25min jebła mnie euforia porównywalna z Benzo Furanową :gun: , póki co działa świetnie więc faktycznie za małe dawki wzięliście ;]
  • 49 / / 0
Ja pierdole Bigosik, narobiłeś mi smaka tylko ty ty ty... ;))) Opisz dokładniej czas działania, problem z zaśnięciem czy nie? Bez stymulacji rozumiem?
Uwaga! Użytkownik damianm0 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Euforia jest na prawdę zajebista , ale czas działania to kpina... jakieś 1h i nagle puszcza :( biorąc pod uwagę dawkowanie szkoda czasu i pinindzy . Stymulacja delikatna , a co do zaśnięcia to nie wiem , bo potem wkurwiony rozjebałem sie wszystkim co miałem pod ręką %-D
  • 326 / 4 / 0
Może by użycie piperazyn jakich pomogłoby wykrzesać nieco więcej czasowo? Jeśli komu brakuje człowieka doświadczalnego do takiego eksperymentu to wszem i wobec przedkładam swą kandydaturę na stanowisko.

dyskusje nt. miksu z MeOPP należą już do wątku Miksy - surveilled
Non illegitimi carborundum.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające