Lekko się strułeś, stąd te mdlości i rzyganie (miałem tak wiele razy po łączeniu z alko w ten sam dzień).
Nie laczylem z duza iloscia alko, ok 2 piw
Wiec nawet jak zrobicie to w goracej wodzie, to zatrucie jest niemozliwe.. Chyba, ze robicie to w 3 litrach.. Ja nie przekraczam 30ml na 600mg kody.
Dodatkowo masz w antku substancję zwiększającą rozpuszczalność paragówna! poliwidon?
To dużo i na pewno można się zatruć, jesli uzywa się duzych ilosci wody, w dodatku goracej..
zresztą nieraz ktos pisał o mocnym bólu brzucha.
Wydaje mi się, ze userd, ale nie tylko..
Inna sprawa jak ktos wpierdala taki 1g dziennie przez dlugie miesiace
Ugh pisze:Co jak co, ale mocniejsze bóle bebechów wywołuje thio (sulfogwajakol).
mnie przez tyle lat zarcia thio w ciagach tylko raz bolal brzuch, za pierwszym razem i to wtedy, gdy popilem fantą. takze albo organizm trzeba "przyzwyczaic" (trochę na pewno) albo to zasluga coli albo jestem cyborgiem :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.