4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 291 / 3 / 0
Z tego samego miejsca?I różni się bardzo jakością?
:
  • 211 / 1 / 0
Szczaw999 pisze:
I już 100 razy lepiej wziąć taki mef za 100zł niż koks za 150zł gdzie koksu jest 0.3 a reszta to lidokaina+efedryna.
Owszem, w większości sortu nawet nie ma tego 0,3 g czystego koksu, mimo to nadal uważam że 100-120 zł to lekka przesada. Niedawno widziałem dobry mef po 50 zł (sprawa jednorazowa, zazwyczaj, jak pisałem, na płd-wschodzie po 60) - to taniej niż był w sklepach na legalu.
Ostatnio zmieniony 21 października 2011 przez Rubens De Falco, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 11 / / 0
a co z tym szczecinem bo nie widze odpowiedzi ? orientuje sie ktos ?
  • 7 / / 0
Szczaw999 pisze:
Z tego samego miejsca?I różni się bardzo jakością?
tak, ogolnie to kopie tak samo, tylko puder bardziej nos zatyka hehs!:D
'torn apart between promise and realty'
  • 353 / 1 / 0
powiem tak - lekko liznalem klimat srodowiska mefowego/flexowego w lubelskim i w wawie
ten epizod w pelni wystarczyl mi do stwierdzenia, ze pierdole ten caly bajzel:P
jak zobaczylem jak to teraz wyglada, co teraz krazy, kto sie tym zajmuje, jak sie tym zajmuje
ogolnie jak aktualnie wyglada przecietny biznes mefowy
to o qrwa mac ratunku...hehe

pozdro po prostu
  • 11 / / 0
Ostatnio sam byłem świadkiem jak typ ładowa luziom takie kule mefa (kryształy) jako MDMA po 180 - 220/g.
Brali jak pojebani, powiedział żeby żarli no i oczywiście ze podziałało jak mialo podzialac (kto nie jadl MDMA to sie za chuj nie połapie, że bomba inna oraz smaczek).

Obecnie nie mam dostępu do mefa, a juz od penego czasu mnie kusi coraz bardziej więc zamówiłem sobie Igiełkki 3- 4mm ryżu 4EMC.

Podobno b. dobra substancja na domowy, wieczorny czill.
Uwaga! Użytkownik Uzyszkodnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Uzyszkodnik pisze:
Ostatnio sam byłem świadkiem jak typ ładowa luziom takie kule mefa (kryształy) jako MDMA po 180 - 220/g.
Na Śląsku co drugi dill ładuje mefa jako mdma ;)) co drugi odkurzacz chodzi pod jarany że jest nastukany czyściutkim kryształem mdma...dobrze że chociaż nie robią wałka na cenach, 200 zł za sztukę mefa, przesada że są takie jelenie ;)).
Uwaga! Użytkownik matiuzzz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
w lublinie bardzo dobrej jakości meffik po 90/ 60 zł (zależy czy chce mi sie lecieć do bliżej znajmogeo deala;D
Mówiąc że bardzo dobreoj jakości możecie mi wierzyć:) siedze w tym trzy-cztery lata i juz troszeczke sie znam:) No i zero pudru, tylko ryzyk:D

pozdro:))

[offtopic. cut by surveilled]
Uwaga! Użytkownik white power jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Opole - 50/70 zł
  • 283 / 1 / 0
Warszawa 80, pierwsza klasa :-D
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.