Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 55 / 3 / 0
tego kmno4 osadzonego na trawie bedzie troszke malo :D i powstajacego tlenu bedzie malo, i watpie zeby to cos dalo :D pozatym tlen zostanie pewnie wykorzystany na spalenie ! THC i substancji organicznych :D a topy nie beda fioletowe a brazowe :D bo wodne roztwory kmno4 reaguja z substancjami organicznymi a nawet same sie rozkladaja :D zostaw roztwor na 1-2 dni albo wylej na kartke papieru to zobaczysz :D

pamietam brazowe plamy na rekach po nadmanganianie, jeszcze z "podstawowki" :D
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2006 przez zielonozielony, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik zielonozielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
thc, rozwaliłeś mnie tym postem, zwłaszcza PEACE&LOVE&DIAZEPAM :D :D Leję ze śmiechu, musisz mieć niezły luz w głowie.

Eksperyment ciekawy, może kiedyś spróbuję :D
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
ale co ma tlen do lepszej fazy?????, przecież THC odpowiada za działanie marichuany
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
thc, zerknij do działu apteki o receptach, potrzebuję kogoś doświadczonego kto by mi pomógł :D
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
jak ktoś stestuje niech da znać na forum czy to serio działa
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.