Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 124 / 8
Budd pisze:
mogę zażyć metoxetaminę jeśli jestem leczony sertraliną 50mg?
Nie powinieneś, to ryzykowne.
  • 1174 / 22 / 15
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
Kiedyś nie rozumiałem ludzi, którzy tripują we własnym pokoju, ale wczoraj zrozumiałem. Wystarczyło:

100mg + ciemny pokój + http://www.youtube.com/watch?v=dZ4PiQWU0uM

Dodam jeszcze, że na peaku OEVy mnie zabijały, a CEVy to po prostu bajka. No i oczywiście gdyby ktoś miał w głowie pomysł wychodzenia do ludzi, czy w ogóle bycia w czyimś towarzystwie po takiej ilości, to szczerze odradzam, bo to tylko chaos i dyskomfort.

Jaka jest tolerancja przy MXE? Można ewentualnie zarzucić dzień po dniu?
Ostatnio zmieniony 16 października 2011 przez WaWe, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / / 0
Na podstawie własnych doświadczeń - można, mocny wzrost dawki odczułem dopiero po tygodniowym ciągu, więc jeden dzionek to drobnostka :D
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 327 / 4 / 0
Co do MXE i leków to moge powiedzieć że jeżeli ktoś jest leczony citalopramem i Bupropionem naraz i sniffniecie około 60mg MXE to nie umrzecie napewno wydaje mi się że antydepresanty (nie wiem konkretnie która grupa) podbija działanie MXE :-)
  • 1174 / 22 / 15
Re: Metoksetamina
Nieprzeczytany post autor: WaWe »
Zajebiste jest przy MXE to z angielska nieprzetłumaczalne "feeling of well-being". Nie odczuwacie, że idealnym dopełniaczem jest mj?
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3363 / 355 / 0
@WawaEndrju: na zejsciu - owszem, podczas czulbym sie niekomfortowo.
  • 264 / 2 / 0
Wczoraj zaaplikowałem sobie 150mg im i dodatkowo spaliłem bata. O dziwo efekt był mniej ciekawy niż przyjecie pod językowe czy sniff. Czy może to być czymś uwarunkowane?
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 3206 / 176 / 0
Wczoraj zaaplikowałem sobie 150mg im
[quote]150mg im[/quote]
Opanujcie się, ała.

Dlaczego walicie tak wielkie dawki?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
Przeżył, jest ok, prawda? :P A mniej ciekawy efekt mógł byc spowodowany zwyczajnym przedawkowaniem - więcej wcale nie znaczy lepiej ;)
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 3363 / 355 / 0
jakie dawkowanie oralnie / sub-jezyk?

szukaj, for f*ck's sake! - surveilled
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.