Cyric pisze:Wiele warstw spolecznych kmini mniej niz masterfilter. Fejsbuk za miesiac, i juz doszlismy do tego, ze to nie Anonimowi (przynajmniej nie glowna frakcja). Po chuj mieliby strzelac sobie w stopy? Wiekszasc akcji rozchodzi sie wlasnie przez fejsa, to zajebiscie uzyteczne narzedzie.
Słuchaj cyrkiel. masterpompka to kupa która wmawia (usiłuje) wpierdolić całemu światu, że on to miszcz, a reszta to kupa. Ja z takim czymś nie mam kontaktu poza hajpem. Słyszałem opinie ludzi na poziomie.. i jedynie ich wysłuchałem bo nie rozmawiam/kłócę z ludźmi których szanuje, na tematy polityczne, spiskowe.. itp...Tak jak sie nie dyskutuje o gustach. Czekam na atak :-D anonimów bo fejsżydoszpiega nienawidzę.
Old1125 pisze:Słyszałem opinie ludzi na poziomie.. i jedynie ich wysłuchałem bo nie rozmawiam/kłócę z ludźmi których szanuje, na tematy polityczne, spiskowe.. itp...Tak jak sie nie dyskutuje o gustach.
I nie probowalbym tego wciskac do malej szufladki 'tematow politycznych i spiskowych'. To zjawisko zachacza o wszystkie wymiary zycia spolecznego i jeszcze wiecej.
John Stuart Mill pisze:Do tego podobno traktat lizboński po cichu zezwala na karę śmierci, czy tam usprawiedliwia ofiary śmiertelne jak ktoś podniesie rękę na władzę ludo... tzn europejską. W historii naszego kraju takie zrywy, nierzadko celowo prowokowane i podsycane z zewnątrz, kończyły się tym, że wybijano wielu młodych zdolnych ludzi... Teraz tak nie trzeba robić, bo wystarczyło granicę otowrzyć by najzdolniejsi stąd uciekli, ale kto wie co będzie w przyszłości. Do tego policja dostaje coraz więcej uprawnień. Zabiera im się przywileje, obniża standardy i prkatycznie można brać matołów z ulicy. Tak się właśnie rekrutuje armię bezmózgich siepaczy, którzy będą napierdalać pałą po nerach bez zastanowienia - kiedyś to już było i się bardzo dobrze sprawdzało, stare wraca.
W dodatku to wszystko narasta, dlatego trza sie kurwa spieszyc.
Breslau jest niemieckie!
Old1125 pisze:Ale powiedz z czym/gdzie sie trzeba spieszyć. mam swój pogląd ale powiedz ty.
Prawie kazdy widzi, ze nie jest tak jak powinno byc. Mamy internet, mozemy sie dogadac ;-)
przecież te niszczenie fejsbuka, te wszystkie ruchy anty rządowe to w 90% taki sam troll jak, to że Janusz Gaweł jebał małe dzieci.
>wiara w "oficjalne" ogłoszenia anonów co do daty niszczenia fejsbuka na randomowych kontach youtube :retarded:
also ten temat powinien zniknąć /thread
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.