wiec jakbym spalil 1g na raz to hmm to nie wiem jaka faza by byla, nigdy tyle jeszcze na raz nie palilem, ale napewno byloby mocno
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Pozdrawiam.
ciastka?? mleczko?? czy chcesz susz wpierdalac??
my z kumplem wczoraj gotowaliśmy mleczko, bo podobno dużo lepiej wchodzi i ładuje się tak mocno ile zarzucisz, a nie tak jak jarane - do pewnego momentu... ale nam coś nie wyszło... i mi sie narazie nie wkręca... ogolnie czas ladowania to 1-2h... ale ja juz 4 czekam ^^ mj nie jest szkodliwe ^^ tylko, że nasze mleczko musiało być tłuste, więc jedynie ten tłuszcz był szkodliwy, ale tak to jest lux
Powiedz lepiej, jak smakowało, może pokuszę się na 3 szklanki : P
nyli pisze:Uuu, zmartwiłeś mnie vaust
Powiedz lepiej, jak smakowało, może pokuszę się na 3 szklanki : P
smakuje zajebiście^^ jak naleśniki ^^ ale pachnie jak zwykłem mleko... jak to gotowaliśmy pachniało ładniej ^^ ale smak jest ekstra ;p
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.