- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
Edit: alfa-PPP (70-100mg) + MDAI (200mg) + Lab-X (200mg)
surveilled pisze:@Modyfikowany Bigos: Lol, 100mg MeOPP i 150mg pFPP? Come on. 3:1 było, więcej MeOPP.
no ale skoro mówisz że 3:1 to pewnie i tak było ;-)
No i wesoło jest śmiechawa rlz + bardzo fajnie pobudzało wyobraźnię jeśli sie nie mylę bo dawno temu pipy jadłem :D No ja tam nie narzekałem potrafiłem ojebać około 250mg pFPP w napoju i było miło chociaż nieraz negatywne efekty dość mocno o sobie dawały znać :(
Modyfikowany Bigos pisze:Raczej nie , MeOPP ma większe dawkowanie a pFPP to dosłownie niewiele max jakieś 30-40mg chyba że dobrze znosisz działanie tej pipy)
Bedzie dobrze, czy efekty fizyczne będą denerwować ? Samego pfpp zjadłem w życiu z 5g i dawka 150mg robi mnie dobrze, przy czym negatywne efekty prawie nie dają o sobie znać.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
A teraz pytanie, jak ze sniffem? Nie mówcie mi, że hardkor, boli i nie warto, tylko konkrety: ładuje się szybciej czy nie, jak z bodyloadem, efektami i tak dalej. 2C-E i 2C-B wciągałem i jeszcze parę innych substancji uchodzących za rozpierdalających nos i jakoś nie wiem o co ta hryja, szczypie lekko i się zaczyna.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Ja w sumie na takie mixy zużyłem 3g MeOPP z gratisu od braci z kosmosu
Samego pFPP zjadłem w życiu z 10 :nuts:
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.
Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.