Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
- peeling z cukru i soku z cytryny
- solarium (kilka minut)
- zakupiłam też zupełnie przypadkiem krem do twarzy "Ziaja - masło kakaowe" oraz,
- żel do mycia twarzy "Soraya - kuracja witaminowo mineralna"
Po tygodniu cera wyraźnie mi się poprawiła, a teraz minął miesiąc (3 razy byłam w sumie na solarium, chociaż nie kręci mnie to specjalnie) i mam buźkę jak pupa niemowlęcia :P Naprawdę polecam ten sposób, a wypróbowałam już naprawdę wiele na sobie.
Pozdrawiam ;)
mam problem ale z twarzą przed sylwestrem około 2 dni wyskoczył mi pryszcz próbowałem go usunąć wczoraj po obudzeniu sie o 18 az do teraz mam opuchniętą twarz (od oka do dolnej żuchwy) wygląda to jak jakiś dupny ropniak pod skórą co robić? zeżarłem worka fu i spaliłem w chuj zielska i haszu.0
loniu pisze:Ty wiesz jak wymęczyłeś organizm przez pół roku? Myślisz, że 3 mis wystarczą, aby to wszystko naprawić? Dbaj o siebie, wysypiaj się, jedz witaminy, a w ostateczności idź do lekarza.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Spida napierdalam juz jakies nie wiem, moze 2 lata z roznymi przerwami, od 2 dni do 2 miechow. Jedyny problem jak zauwazylem(zreszta nie tylko ja) to stale wyrastajace syfy.(pryszcze kurwa czy cos w ten desen) Czy jest cos co pomoze na owa dolegliwosc, nie wiem kurwa jakies termahydrokontrol dla zdrowej skory, cokolwiek. Z gory dzieki za odp, a dla madralinskich chuj wam w dupe z radami typu "odstawienie scierwa" bo tego nie mam zamiaru uczynic w najblizszym czasie, potrzebuje czegos co pomoze na ta tak zwana zwalowa morde kazdego dnia. Pozdrawiam kumatych i zycze szerokich wezy ;D
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.