Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 634 / 4 / 0
Pamiętam jak ktoś opisywał palenie z.. Panzerfausta, chciałbym zobaczyć ten sprzęt :-D
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 4 / 0
  • 3129 / 26 / 0
Dzisiaj paliłem z kolby trójszyjnej (w jedną z szyjek włożony długi cybuch od bongosa, druga służyła za sprzęgło, a ze środkowej się ciągnęło).

[ external image ]

chusajn approves!
High, how are you?
  • 423 / 1 / 0
chusajn pisze:
Dzisiaj paliłem z kolby trójszyjnej (w jedną z szyjek włożony długi cybuch od bongosa, druga służyła za sprzęgło, a ze środkowej się ciągnęło).

[ external image ]

chusajn approves!
zajebiste :D
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
chusajn pisze:

[ external image ]

chusajn approves!
Mam to samo w piwnicy, tyle że po lewej cyban, środek SPRZĘGŁO(!!!!!!), a po prawej zasys masyw.
Rzeczywiście ciekawe szkiełko
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1053 / 75 / 0
  • 883 / 10 / 0
Lufy są spoko. Tanie, mobilne, a potem jeszcze można keffić. Pochwaliłbym się jakimś fajnym murzynkiem, ale chwilowo nie posiadam.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 678 / 10 / 0
ja mam mulata, nie ma czym się chwalić, i tak go zaraz upierdolę jak się okaże że nie ma opcji co dzisiaj zbytnio robić.
  • 186 / 1 / 0
Nie dochodzą PMki.
  • 1519 / 20 / 0
Jak romantycznie, nawet świeczki do nastroju %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
ODPOWIEDZ
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.