@down - tak , ale lepiej wrzuć do kapsułki i chlup do paszczu . 50min to mało poczekaj jaszcze 30-40min jak nic nie wejdzie to możesz wrzuć oralnie
edit: mnie też przydusiło dość : P Już widzę, dobrze się rozpuszcza w wodzie :)
@PCP - dobra ale cena w UK , a cena w Polsce tego już daje do myślenia . A niech strace kupie troche i zobaczymy czy miałem racje ^_^
ps. znowu się poświęciłem... 80 mg palone - efektów brak (ewentualnie lekkie placebo).
kurwa ta substancja jest nieprzewidywalna... po 100mg w 20min zrobiło miazgę teraz gdzie w czasami po 200mg po godzinie było tak sobie.
na tą senność może kawę jebnąć?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.