ktosmalowazny pisze:Lecz się tym czym się strułeś - Mój dziadek tak mawiał
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
Różnie to wychodzi w przypadku rozterek sercowych. Znam takich co się wyleczyli.
Rooty, keyloggery i zdalna administracja
Konta, podpisy i tania sensacja
Logi, podsłuchy i w podświadomość wkręty
Czy to fakty czy pozory ?
Życie czy przekręty ?
Eskapizm
A tak na marginesie, ćpanie na problemy to jedna z najgłupszych rzeczy, jakie można zrobić.
Wydaje mi się że kluczem do sukcesu jest tutaj czucie się dobrze z samym sobą. Osoba która nie ma tego komfortu (nie)świadomie kogoś szuka, aby poprawić swój nastrój obecnością drugiej połówki (a tak naprawdę to endorfinami i czym tam jeszcze nasz organizm wydziela w stanie zakochania). Jeśli ktoś nie ma tego problemu to samemu żyje mu się dobrze i nie narzeka, a miłość może być tylko uzupełnieniem tego stanu.
Po pierwsze nie napisałem, że brałem właśnie z tego powodu. Po drugie wcale nie uważam, że zrobienie czegoś głupiego, wyciągnięcie z tego wniosków i odradzenie tego innym jest wyrazem głupoty.
Z pozostałą częścią Twojej wypowiedzi się zgadzam. Człowiek, aby móc stworzyć związek partnerski, w którym będzie czuł się naprawdę dobrze, najpierw musi czuć się dobrze sam ze sobą. Jak można się dzielić z kimś szczęściem, jeżeli się go nie posiada? Wzajemne leczenie swoich kompleksów nie sprawdza się na dłuższą metę (może w wyjątkowych wypadkach).
Niemniej jednak dalej pozostaje otwarty na propozycje ze strony kobiet,przecież żyję nie tylko dla siebie.
A tak na marginesie, ćpanie na problemy to jedna z najgłupszych rzeczy, jakie można zrobić.
Jestem w stu procentach przekonany że to przez prochy tak się rozklejałem,siadła psychomotoryka,hydraulika itd.
Głównie chodzi tu o wszelkie egoistyczne pragnienia, które ludzie chcą zaspokajać przy pomocy drugiego człowieka - ogarnięcie ich w całej okazałości (tj. razem z konsekwencjami i naturą naszych pobudek) może prowadzić do wyrzeknięcia się wszystkich gierek, chwytów, manipulacji w związku na korzyść kochania drugiej osoby ponad siebie i postawy służby wobec niej.
Wiadomo że najlepszą receptą na sercowe smutki jest dobry sex i udany związek.
Receptą na sercowe smutki jest stanie się takim człowiekiem, który jest godny wejścia w związek z drugą osobą. Gdy się takim staniesz, druga połówka pojawi się sama, a dobry seks będzie bonusem ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.