Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 102 / / 0
Niestety, u mnie po dawce 100mg drgawki były bardzo odczuwalne, niemalże na granicy z padaczką.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 257 / / 0
czy jesli biore male dawki MXE i czuje sie bardziej zadowolony z zycia to znaczy ze powinienem prosic lekarza o xanax ? :D
  • 102 / / 0
To znaczy, że być może za bardzo podoba ci się antydepresyjna terapia dysocjantami.
Uwaga! Użytkownik Minimalny jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 257 / / 0
kurde , ale chcialbym brac cos takiego zeby tak sie czuc caly czas i nie miec problemow ze zdrowiem/psychika
  • 42 / 1 / 0
co rozumiesz przez małe dawki?
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 102 / / 0
10 do 30mg oral zależnie od przeżenienia substancji. Dawki, które nie wywołują większej dysocjacji. Przy regularnym stosowaniu dysocjacja zanika po kilku dniach, pozostaje efekt antydepresyjny. Wzięte z blru, nie z własnych doświadczeń.
  • 102 / / 0
Ma ktoś pomysł jak można odróżnić MXE od tiletaminy? Jedząc.
  • 257 / / 0
no dokladnie to co powiedzial minimalny ...
  • 336 / / 0
MXE to moc miksów. Fajne paranoje połapałem po kilku buszkach mieszaniny. Szli za mną faceci z ręką za pazuchą a ja zapierdalałem gibając się żeby mnie nie zastrzelili. Na szczęście żyje.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 142 / / 0
Próbowałem, i zakończyło się tym że worek 500mg poszedł w 3 noce, po 1x sniff na noc.. Więc po ok. 150mg, tak to jest jak sie sypie na oko ;)
I zdziwko że worek po 3 krechach sie konczy :D A w nocy? Leżałem i umierałem ;) Nie wiedziałem kim jestem, gdzie jestem, no i oczywiście po co... Polecam ;)
usunięto - surv
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.