Nie wiem jak w postaci kaktusów ale myślalem ze load po meskalinie będzie dużo bardziej przewalony niż inne fenetylaminy a okazało się ze weszło gładko ba! o ile nie najgładziej ze wszystkich fen jakiej do tej pory próbowałem.
Ogólnie ładowało mi się 2h przez co po jakichś 1 h i 40 minutach stwierdziłem ze spodziewałem się czegoś bardziej mocniejszego a czułem sie tylko typowo jak po innych psychodelicznych fenetylaminach , jednak ostatnie 20 minut loadu to coś czego pewnie długo nie zapomnę .
opak pisze:jednak z drugiej strony psychicznie czułem sie mocno przkręcony nie było mowy o dogadaniu sie z kimkolwiek, .
Tyle, że 15g B. caapi to tyle co nic.
chusajn pisze:Nic Ci nie będzie, tylko przestrzegaj diety.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.