Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
po 500ug z 5 mg weglowodanu tego, co sie stosuje, trip jest bardzo intensywny, wiec 1 mg to moze byc za duzo, zwlaszcza jako pierwsza fenetylamina
W każdym wypadku bardzo dobrze radziła sobie z tripem mimo, że raz potraktowałem ją 30'oma mg 2C-E i nieświadomke z DXM 150mg ;p. Waga około 56kg, 26 lat. Bralibyśmy kartona na pół...
Zrobiłem kartony po 1mg. Znajomi, którzy nie mieli kontaktu z psychodelikami najczęściej jedli po 500 ug, jednak po 30-40 minutach wcinali kolejną połówkę. Wielu zaczynało od 1 mg. s&s często nie było wyszukane- zwykła domówka, czy plener. Nikt badtripa nie złapał. Osobiście również nie jadłem mniej niż 1,2mg.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.