ODPOWIEDZ
  • 3449 / 130 / 8
3 godziny wchodzi? Chyba wcześniej zjadłeś Wielki Tłusty Obiad
  • 827 / 3 / 0
Faktycznie strasznie długo, mi do pełnych efektów potrzebne było 1,5 godziny. Na bruksizm polecam gumę do żucia, bo faktycznie parę godzin potrafi zmęczyć. Jak nie pomaga to ewentualnie mj lub małe ilości alkoholu, mogą pomóc :)
Miłego meczu – ciekawe czy drużyna przeciwna w trakcie działania będzie Cię irytować :cheesy:
Miej dystans
  • 48 / / 0
Jesli 3,4dmmc odpada to co byscie polecili do miksu z 6-APB,tak by uzyskac dopaminowe podniecenie ala mefedron :gun: ? pytam o legalne i dostepne rzeczy.
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Ja to bym sobie darowal podobme miksy, bo substancja sama w sobie mnie zadowale ale jesli tak bardzo chcesz to zmniejsz troche dawke i dorzuc nieco metkata/amfetaminy, a jesli koniecZnie legalne to bufedron, czy tam flufedron powinny dac rade.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 48 / / 0
Myslalem/am raczej o etkat,etylofenidat ale jak mysle o zjezdzie spotegowanym kilkoma substancjami na raz to az sie boje.. :kotz:
Uwaga! Użytkownik metlife nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 92 / 0
Te dopaminowe ketony podbija znacząco speeda :( już lepiej więcej serotoniny wyjebać %-D jak sie nie boisz to mix z MDAI rozkurwi Cie na atomy :yay:
Tzn bufedrony i reszta też podbiją euforie ale nie tak mocno i fajnie :P
Ostatnio zmieniony 07 września 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Ok pomysle :cool: Nie chce by mnie to rozleniwilo iscie serotoninowo ala metedron tylko sklaniam sie raczej w strone 4-MMC.Jakie proporcje bys polecal z MDAI ? Zalezy mi na tym skrajnym podnieceniu mefedronowym :*) %-D

Im dluzej czytam tym bardziej nie podoba mi sie miks z MDAI.Zdaje sie byc mocno niebezpieczny. ^_^

Coz,moze z pirybedylem :-D Pomysle
Ostatnio zmieniony 07 września 2011 przez metlife, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 23 / / 0
a jak wyglada sprawa z dorzucaniem do pieca, da się na tym pociągnąć dobę lub wiecej. Powiedzmy start z 120mg potem co 4h 80mg?
  • 5 / / 0
Wracając do mojego doświadczenia, jestem też bardzo zdziwiony, że wchodziło tak długo. Chociaż jak już pisałem pierwsze pozytywne efekty były po 2h ale peak zaczął się po 3. Specjalnie nie jadłem dużo przed, dwa kawałki pizzy na godzinę przed zarzucaniem.
Na trzeźwo stwierdzam, że substancja fajna. Działanie utrzymywało się jakieś 4,5h. Musiałem pomóc sobie piwkami i mj, żeby zasnąć.
No i każdemu bezwzględnie polecam zaopatrzyć się w gumę, szczękościsk jest dość męczący.
  • 2428 / 92 / 0
No jest niebezpieczny ale kumpel walił 2 czy nawet 3 razy i bardzo chwalił on wrzucał 150-200mg MDAI
Ty może na początek spróbuj z 100mg mniejsze ryzyko ZS :-)

A testowałeś już samo 6-APB ? Jak nie to najpierw stestuj samo bo ono samo w sobie rozpierdala euforie mefedronową ^_^
Ostatnio zmieniony 07 września 2011 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.