Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
kupa mięsa pisze:
A stanie się coś z substancja rozpuszczona w spirycie, ale trzymaną w temperaturze pokojowej, czy nawet większej? Ile by to przetrwało bez jakieś degradacji?
mam takie samo pytanie. jak dlugo moge trzymac 2c-p rozpuszczone w spirycie?
That's sick enough
  • 2775 / 39 / 0
Bardzo długo
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
mam pytanie do zorientowanych w temacie. 1,5roku temu wrzucilem 2C-E do kapsulek i skitralem w w dealpacku w lodowce. Czy to bedzie mialo jeszcze jakas wartosc? Plsss o odpowiedz
  • 3449 / 122 / 8
Moze być troche słabsze, bo domyślam się że nie masz w lodówce osuszaczy ;) Ale ogólnie wartość ma i to niewiele mniejszą od tej 1,5 roku temu. Zobacz jaki ma kolor, jeśli nie zdegradowało za mocno to będzie ok.
  • 75 / / 0
Czy 2C-P można podobnie rozpuścić w wódce i zachowa on wielomiesięczną trwałość podobnie do 2C-E bez znacznego uszczerbku na sile działania? Czy ktoś próbował w taki sposób przechowywać 2C-P czy może jest inny sposób?
  • 40 / / 0
Tak, mozna. Ja tak mialem trzymane niecaly rok w piersiowce, czyli typowej zwykłej małpce, nie stracilo na mocy przez ten czas.
  • 156 / 2 / 0
Powiem od siebie, mój zapas 2C-E się kończy, ostatni raz zarzucałem pod koniec wakacji 2013 i nie było nic niepokojącego, dalej białe i bardzo mocne. A kupno było w lutym 2011 także na obecną chwilę mój zapas ma 3 lata i nie widzę by coś się z nim działo, oczywiście zimne pomieszczenie, raczej sucho bo dobrze zawinięte w kilka worków i słoik oraz ciemno, otwierane tylko do odsypania na tripa i zawijane spowrotem.
  • 384 / 28 / 0
Trzymałem w wódce 2 lata,po czasie nabrało jakby mocy :-D
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...