starsza zauwazyla i musialem sie tlumaczyc ze to jest na sprzedanie, powiedziala ze chce 20% udzialu... pie**olony kapitalizm ;)
wciskasz...?
BTW: Podejrzewam ze moi starzy wolelibvy zebym jaral niz sprzedawal... ale naszczescie niewiedza ze jaram a nie sprzedaje/nie sprzedawalem i nie bede sprzedawal z zasady i bezpeiczenstwa...
wie ze costam pale i podejrzewa o inne dragi, a za reke mnie jeszcze nie zlapala
wciiskasz...?
BTW]
wlasnie nie. teraz czesto odwiedza moja uprawe i patrzy jak sie rozwijaja. ale juz nie raz prawila mi morale zebym przypadkiem nie probowal (sic!). kiedys jej powiedzialem ze zdarzylo mi sie wypalic i takie tam, ze lepsze to od alkoholu. ale ona i tak swoje. gorzej mam z dziewczyna niz z wlsna matka. przed dziewczyna nie dosc ze musze uprawe chowac, to jeszcze musze sie kryc z moim okazjonalnym paleniem :/
Dlamnie to jest iracjonalne!
Twoja stara to widzi tak według mnie (bo inaczej widzec nie moze):
Nich on nie pali bo to zniszczy mu życie, ale innym może sprzedawać bo gówno mnie inni obchodzą...
pozdrawiam
edit: rzadko ktory rodzic pozwala swojemu dziecku zazywac
edit: rzadko ktory rodzic pozwala swojemu dziecku zazywac
Wiesz mi osobiscie nie robi czy ktos sprzedaje swoje plony czy robi z nimi cokolwiek innego...
Ja nie sprzedaje z zasady, pozatym niechce miec gnoju w przypadku wtopy i dostac 5 lat... 2 to i tak za duzo :/
Kruczy zastanow sie bo to nie jest tak pieknie... Pozatym jak bedziesz walil za duze ilosci na swoje miasto to jest mozliwosc gnoju nie tylko u strozów prawa...
Dobra skonczmy ten temat...
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.