4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
justysiek pisze:
Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego dwie osoby , które wzięły po 100 mg za pierwszym razem nie miały żadnej fazy ??dodam ,że towar dobry ,czysty i na innych działa wspaniale.
Więc chyba raczej nie , poza tym 100mg 4-MEC to chuj a nie pizda %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 1 / 0
Zlikwidowano polską fabrykę mefedronu. Pan w kominiarce tłumaczy na czym polega produkcja.

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,N ... caid=6ce9b
  • 39 / 1 / 0
Quentin pisze:
Zlikwidowano polską fabrykę mefedronu. Pan w kominiarce tłumaczy na czym polega produkcja.
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,N ... caid=6ce9b
Pan w kominiarce mógłby być spokojnie rzecznikiem prasowym CBŚ. Czemu taką dużą sprawą mogło zajmować się CBŚ, nie ABW?

No i to przedawkowanie, mi mimo wielu usilnych prób nigdy się nie udało.
Uwaga! Użytkownik zaczelosieodmefa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam, wiem że taki temat kiedyś tu był ale nie moge go znaleźć, a mam podobny problem co jego autor...
Mam nadcisinenie tetnicze, ktore lecze karwedilolem (avedol 25mg) i dzieki temu mam normalne cisnienie.
Czy i co może mi grozić jeśli bym wziął minimalną dawke mefedronu? np kreske 1/5 grama.
Jestem zafascynowany opisami i opowiesciami na temat mefy i aż mnie korci żeby spróbować.
Ale obawiam sie o swoje zdrowie/życie...
  • 161 / 2 / 0
na te pytanie nikt ci nie odpowie.

A jesli ci odpowie to nie bierz tego powaznie bo tak naprawde nikt nie jest w stanie tego oszacowac. Powaznie möwiac 50/50 na to sklada sie wiele czynniköw. Jeden ci powie ze ma ten sam problem i zarzucil nawet 300mg na raz i byl luz, drugi powie ze pojechal 10 godzin na ciägu i tez ok, a trzeciego po pierwszej kresce musiala karetka z domu zabrac i jak bedziesz mial szczescie to wpisze to na forum a jak bedziesz mial pecha to nie podzieli sie ta informacjä na forum i to ty bedziesz tym trzecim...a wiec moja rade jesli juz musisz to poszukaj czegos co mniej cisnienie podbija...

Ja problemöw ze zdrowiem nie mialem zawsze bylem okazem zdrowia a po doswiadczeniach z mefem sypia sie organy ze czlowiek sie sam nie poznaje. Moim zdaniem mef psyche mniej ryje za to fizycznie ora niemilosiernie... Przez möj nos przeszlo ok 25gramöw mefa rozlozone w ok rok czasu najdluzsza ok 15 godzinna sesja i pomimo ze tylko 25 gramöw to swoje zrobil nawet jesli teraz juz mefa nie moge skolowac mysle i szukam substancji zastepczych euforycznych bo ten stan juz nigdy nie zapomnisz. I jesli myslisz ze bedziesz tym wybrancem ktöry spröbuje raz jeden jedyny te 200mg ktöre planujesz to gratuluje jestes jak kazdy z nas na poczätku mädrzejszy niz wszyscy i naiwnie myslisz ze to tylko jeden raz ale uwierz mi to nie bedzie jeden raz ... ale decyzja w twoich rekach...

Dodano akapity -- 909
  • 2334 / 9 / 0
No nie przesadzajmy ze sie nie da skonczyc na 200mg. Ja na pierwszy raz wlasnie tyle wciagnalem i worek z 2,8g czekal sobie na impreze przez ponad 2 tygodnie. Da rade to jakos ogarniac, chociaz nie zawsze i nie kazdemu sie udaje.
200mg sniffem na poczatek, bez tolerki to duuzo. Testnij kreske 80mg i zobacz jak bedzie. Ja tam zreszta wole pakowac to dojapnie- troche lepiej dla serca, a dla mnie faza przyjemniejsza. Tu mozesz podejsc do 150 i jak nie bedzie problemow to mozez troche zwiekszyc dawke.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1098 / 6 / 0
Prawdopodobienstwo napierdalania na okraglo mefa po pierwszym sprobowaniu jest na tyle duze, ze w przypadku jakichs wad serca czy nadcisnienia lepiej nie ryzykowac.. Raz sie nic nie stanie, drugi tez nie, ale przy dlugich ciagach juz jest ryzyko.

mef nie jest na tyle zajebisty, zeby ryzykowac dla niego rozjebane serce albo wylew w wieku 30 lat. Pierwsze razy beda zajebiste, a potem ciagla pogon za rushem, zawiedzenie jego brakiem, desperacja, zeby go znowu poczuc.. Wiekszosc ludzi wypisujacych jak zajebisty jest mef pisze bedac nacpanym.. A po zejsciu zdajesz sobie sprawe, ze tak naprawde faza chujowa byla i dociagasz dalej, wiecej ale gowno to daje.

Nic tak nie potrafi zdolowac jak swiadomosc tolerki...
  • 161 / 2 / 0
Tak naprawde to na forum mozna zaobserwowac nastepujacy schemat:
Ludzie poczätkujacy lub srednio zaawansowani pisza ze warto i ze mozna sie ogarnac i ze wszytsko maja pod kontrolä ,ogölnie möwiac raczej pozytywnie ,a ludzie z duzym doswiadczeniem lub ci ktörzy odkryli juz negatywne strony przestrzegaja i pisza ze nie jest tak kolorowo . W ten sposöb wciäz dochodzä nowe osoby i te ktöre wczesniej zaczynaly i möwily ze maja wszystko pod kontrolä zaznaly tez tych negatywnych skutköw i przestrzegaja nowe poczätkujace osoby i tak to sie kreci . tak jakby z pokolenia na pokolenie... a rzeczywisty stan rzeczy sie nie zmienia.

A z tymi 200mg jednorazowo nie mialem na mysli ze nie mozna po 200mg przestac ,tylko ze nap nie bedzie to ost. raz. Sam möwisz ze juz nast raz jest planowany. I gdyby procentowo przedstawic ile osöb tylko raz w zyciu mefa spröbowalo i poczulo to i na tym razie przestalo to niesädze zeby wynioslo wiecej niz 5% a wiec potencjal uzalezniajacy jest ogromny. Ale to juz taka natura czlowieka ze sie bagatelizuje nalög bo jeszcze sie go nie czuje bo nadchodzi powoli itd.

2 tyg utrzymac towar to zadna sztuka to wlasnie w tym miejscu zaczyna sie bagatelizowanie, myslimy ze skoro dalismy rade 2 tyg przetrzymac to luz damy rade zawsze sie ogarnac.
A jesli nawet sie komus udaje i sie tym na forum podzieli to kazdy z nas robi sobie nadzieje ze tez tak moze dac rade

Dodano akapity -- 909
  • 2334 / 9 / 0
piotroszka pisze:
Sam möwisz ze juz nast raz jest planowany
Do mnie to te było i do tych dwóch tygodni? Tamta sytuacja to była jakieś 2 lata temu.
Z mefedronem nie miałem styczności z 8 miesięcy. Z resztą co do przetrzymywania towaru, to trzymałem od delegalizacji ze 2g dobre kilka miesięcy w oczekiwaniu na jakiś fajny event i ich nie wyćpałem. Na czarnym rynku nie szukałem, bo nie potrzebuję. Wolę wydać więcej na kokainę, a cieszyć się 10x przyjemniejszą fazą. U mnie ciśnie na kolejną kreskę jest przez kilka godzin, później nie mam większych problemów z odmówieniem sobie. Co do fajności/niefajności mefedronu to trzeba przyznać, że to jeden z mocniejszych, szerzej dostępnych stymulantów, co za tym idzie ludzie będą go kupować. Jest jednak obarczony chujowymi skutkami ubocznymi i do częstego używania to już nawet feta jest lepsza.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 6156 / 431 / 12
Ja przejechałem parę gramów 4-MECa (który i tak od 4-MMC jest słabszy) i wiem już, że mefedron to chÓj. Na moje szczęście, nie dosięgnęły mnie skutki uboczne.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.