Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 274 / 9 / 0
Dziwie się że nikt nie wymienił 4-AcO-DIPT, muzyka, a właściwie wszystkie dzwięki brzmią po tym wyśmienicie.
  • 95 / 1 / 0
2ce, THC
  • 2785 / 57 / 0
metoksetamina w konkretnych dawkach (100-150mg) na swój sposób przebija doznania audio od tych DXM-owych, chociaż przed jej pierwszym spróbowaniem nie sądziłem, że kiedyś znajdę coś, co mnie bardziej pod tym względem zadowoli.
  • 2878 / 21 / 0
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2011 przez idontknow, łącznie zmieniany 1 raz.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 1615 / 29 / 0
MDMA i w ogóle wszystkie MDxx
  • 29 / / 0
Jestem teraz na 2C-P i wszystkie dźwięki są do bólu magiczne i zachwycające. Polecam :-)
  • 1052 / 77 / 0
hennessy pisze:
Metoksetamina w konkretnych dawkach (100-150mg) na swój sposób przebija doznania audio od tych dxm-owych, chociaż przed jej pierwszym spróbowaniem nie sądziłem, że kiedyś znajdę coś, co mnie bardziej pod tym względem zadowoli.
Dla mnie w ogole nie ma porownania. Muzyka po MXE jest tak zajebiscie plastyczna, ze mozna z niej robic figurki. I odbierana jest jakby jednoczesnie przez wszystkie zmysly, ale rozni sie to mocno od synestezji na psychodelikach. Zajebiscie ciekawa rzezc :)
  • 2334 / 9 / 0
Muzyka najlepiej brzmiała po 25mg 2C-P podanym w mięsień na DXM'ie. Normalnie na 2C-E/p brzmi zajebiście, ale przy przedawkowaniu to jest kosmos %-D %-D. W każdym razie substancje solo- 2C-P, 2C-E, 4-HO-MiPT, 2C-D- dla mnie w takiej kolejności. Z miksów jakie robiłem, pod tym kątem najlepiej wspominam- 2C-P/e + DXM + gandzia, 2C-D + MDMA, 4-HO-MiPT + 6-APB, 2C-P + 4-HO-MET.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 95 / / 0
MXE w każdej dawce powinna zadowolić niejednego audiofila.
  • 858 / 51 / 0
Miks MDMA i 2C-P, mistrzostwo świata, nie mogłem uwierzyć :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.