idontknow pisze:Mnie gastro łapało po kodzie, bo specjalnie dla niej po prostu nic nie jadłem wcześniej. Wątpię, żeby to była wina kody- po prostu głód.
To nie jest tylko efekt picia kodeiny na pusty żołądek po prostu kodeina powoduje gastro i tyle podobnie jak marihuana
Nie ma to jak przygotować sobie coś pysznego do zjedzenia gdy już schodzi działanie kodeiny po wypiciu roztworu z antidolu lub talvosilenu. Przy braniu kodeiny z thiocodinu już jest mniejsza przyjemność z jedzenia lub w ogóle nie ma się ochoty na jedzenia gdy sulfogwajakol powoduje mdłości czy tam inne nieprzyjemne sensacje żołądkowe.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ogólnie, podejrzewam że to zdenerwowanie jest jakoś związane z uzależnieniem fizycznym. Biorąc bardzo rzadko nie doświadczy się tego.
antropolog pisze:Ogólnie, podejrzewam że to zdenerwowanie jest jakoś związane z uzależnieniem fizycznym.
Biorąc bardzo rzadko nie doświadczy się tego.
Co do gastro, to też je mam. Nie jest to gastro typu 'muszę coś zjeść', ale faktycznie przyjemnie jest coś wrzucić na ruszt. U mnie się to dobrze sprawdza, kiedy chcę przytyć po stymulantach. :)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
Opia pisze:Wiesz Toker, wkurwienie podczas działania opio, to już inna bajka. :) To też przerabiałam. Niby drag działa, niby było mi dobrze, a byłam wściekła. Generalnie bez kija nie podchodź. Zarówno po kodzie, po fencie jak i po majce z maku. Do tej pory nie wiem skąd się to wzięło. Raczej nie wynikało z niedoćpania. A potem nagle przeszło.
A co do zejścia to mi się włącza taka nostalgia, trochę smutek, tęsknota za osobami, przeszłością i ogólnie rozmyślanie o takich sentymentalnych dla mnie sprawach.
Trzymaj fason mała
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.