Jak dla mnie to masz grubą wkrętę, odstaw palenie, bo to tylko nakręci paranoję Ja nie widzę w tym nic podejrzanego.
mam wrażenie, że ta baka, co mówisz, była tak dobra, że cały czas cię trzyma. i skopciłeś się tak mocno, że dostałeś paranoje. spotkałeś po prostu zwykłego dobrego człowieka z bardzo dobrą baczką.
ostatnio też się tak spaliłem jak dziki bąk i zacząłem łapać paranoje, że wszędzie się czai policja. jak szliśmy do sklepu po słodycze(było ciemno już), to wziąłem dwóch na czarno ubranych dziadków w beretach za policjantów i mało nie spanikowałem. na szczęście zdałem sobie sprawę, że to tylko moja wkrętka. później jacyś ludzie pytali mnie skąd jestem, to też myślałem, że to tajniacy. ale pytali się skąd jestem, bo chcieli wiedzieć, czy dobrze znam okolicę, bo szukają jakiejś tam ulicy.
no to joł. nie masz się czego bać.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.