Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 138 / 0
swoją drogą czytalem ze to silne benzo , tabletki po 2 mg, aktualnie robie przerwe pare dni od benzo, ciekawia mnie wasze doswiadczenia z tym srodkiem. Lekarka za cholere nie chciala clonazepamu przepisac nawet 0.5mg a przepisala 3 paczki estazolamu lol
  • 3309 / 21 / 0
lucifer_sam pisze:
ciekawia mnie wasze doswiadczenia z tym srodkiem
Chłopie, weź się w garść. Właśnie piszesz w wątku, gdzie ludzie opisują m.in. swoje doświadczenia. Nawet nie musisz korzystać z wyszukiwarki. Po prostu zacznij przeglądać. Liczysz na to, że zaczniemy Ci dawać cytaty z wcześniejszych wypowiedzi?
sqrt(666)
  • 1179 / 138 / 0
sory, faktycznie wystarczylo poczytac. Te benzo jezeli przetrzyma sie faze spania, czyli walnie sie dobrą kawe jest jednym z najlepszych jakie jadlem. Dzialanie podobne do klona mega uspokojenie i chec do rozmowy, bardzo dobre benzo : )
  • 20 / / 0
W dawce 4 mg dało bardzo przyjemne efekty, w moim przypadku aż chęć do robienia czegoś. Zapiłem piwem i jakby te wyraźne efekty rekreacyjne od benzo osłabły. Na drugi dzień z rana jest luzik ale też taki dziwne uczucie jakbym miał poranek po mocnym piciu w sensie tego nieogaru, że odkrywam rzeczywistość na nowo ;p
  • 1179 / 138 / 0
dobre benzo ale strasznie nasenne dzialanie wykazuje. Czasami potrafie po 4 kawy wypic gdzies jak jestem po tym.
  • 410 / 8 / 0
kiedyś ojebałem tego 6, albo więcej (nie pamiętam) tab zapijając 1/3 wina i nic nie poczułem, tylko lekko senny się zrobiłem
  • 3309 / 21 / 0
Może dlatego, że to lek nasenny?
sqrt(666)
  • 410 / 8 / 0
skoro jakąś właściwość rekreacyjną benzo wykazują to zakładam, że oprócz działania nasennego ma jeszcze jakieś :rolleyes:
  • 265 / 2 / 0
fajnie się kombi z kodą %-D
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 147 / / 0
właśnie zjadłem 8 steazolamu, pare hydroksyzyny i popoiłem energetykiem. czuję się wyluzowany, ale tak śpiący i nie ogarniam nic. wszystko mi się myli. moje pytane: co pomoże mi w tym żebym nie chciało mi się spać
Uwaga! Użytkownik AlternativeMD nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.