Czuje się naćpany, ale nie czuję właściwie żadnej euforii czy jakiejś znaczącej poprawy nastroju.
Nie ćpałem od 8 miesięcy więc to nie tolerancja. Możliwe że mam tak zryty organizm, że dalej się nie zregenerował? Czy raczej towar po prostu cienki?
Dawka 200 mg na mnie nie robi żadnego wrażenia. Na Twoim miejscu uderzyłbym 300 mg i poczekał, jak nic, to dowal jeszcze ze 200mg. Ja w ten sposób funkcjonuje i sprawdza się. Ja biorę donosowo nie wiem jak Ty.
No ale wiadomo, co inny organizm to inne działanie ;-)
blackdevil pisze:Za tydzień zrobię kolejna próbę w większą ilością.
Za to jak następnego dnia wstalem miałem naprawdę świetne samopoczucie. Od kilku tygodni nie miałem tak dobrego. Ciekawe.
Nie zadziałało zapewne przez niedobór serotoniny , jak masz 5-HTP to łykaj to przez tydzień i po takiej kuracji spróbuj zarzucić 250mg
To tak ode mnie ;-)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.