Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 580 / 4 / 0
u mnie dawka 70-80 robila powiedzmy jak 400-450 DXM bez efektów podwyższonego nastroju i zaburzeń motoryki jednak za to miałem problem ze skleceniem sensownego zdania i na imieninach nie zbyt ogarniałem przy stole,heh.
Mało rozrywkowe. myśle, ze na następny raz testowałbym od 100 wzwyż ale nie podchodzi mi ten specyfik
  • 535 / 48 / 0
arturc1 pisze:
no i można to walić praktycznie dzień w dzień.
Tolerka zbyt szybko wzrasta, poza tym faza z dnia na dzien staje sie coraz bardziej pusta, z czasem przechodzi w takie zwykle "upośledzienie", spowolnienie mózgu...
  • 265 / 2 / 0
potwierdzam, w pewnym momencie zanikają zupełnie cevy, czy inne atrakcje, zostaje jedynie lekkie otępienie na którym da się normalnie funkcjonowac, nawet po dużych dawkach. Inna sprawa że wzrost tolerki jest sprawą indywidualną i mi podbicie jej do takiego poziomu troche czasu zajeło.
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 1259 / 10 / 0
klinick pisze:
Czy Piracetam wzmocni działanie mxe? jak może wpłynąć? Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
z osobistego doświadczenia z Piracetamem i alkoholem, DXM, benzydaminą oraz psylocybiną wynika, że faza może być mocniejsza oraz na pewno będzie krótsza (zwłaszcza peak)
  • 112 / 1 / 0
50 mg na pierwszy raz będzie dobrze? Jak ma się sniff do podania po język ? I gdzieś coś kojarzę że długo się śpi po tym, to prawda?
  • 106 / / 0
Wziąłem wczoraj dwie dawki około 20mg donosowo. Wcześniej wziąłem *minimalną* dawke DXM, ale wątpie żeby to maiło jakiekolwiek znaczenie. Po jakiś 30min miałem halucynacje nie do odróżnienia od rzeczywistości, byłem w każdym teledysku, filmie którym włączyłem. Jak odtworzyłem teledysk The Prodigy - Voodoo people byłem w dżunglii, wszystko widziałem na własne oczy, mogłem być czym tylko chciałem.
Niesamowite wrażenia, tyle że z opisów wynika, że ta substancja raczej nie ma aż takich właściwości, szczególnie w dawkach w jakich ja to wziąłem. Wytłumaczy to ktoś?
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jesteś bardziej podatny. Proste.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 106 / / 0
Rozumiem, chociaż zdziwiło mnie to trochę, bo tolerancję na DXM mam dość wysoką, a ktośtu pisał że ona podobno ma znaczenie. W każdym razie nie pozostaje mi nic innego niż się cieszyć ;)
Uwaga! Użytkownik viewer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / / 0
Ja 100-tke okolo zajebalem.
Nie wiedzialem czy to rzeczywistosc, czy CEV, na otwartych oczach.
Jeszcze jak mi kumpel podkrecal, to juz wogole nie wiedzialem. Zaburzenia pamieci krotkotrwales.
Lekkie problemy z wymowa.
Koordynacja ruchowa lepsza niz po DXM :D
Fajne cieplo. :blush:
"Rzeczywistość to świadomy mega-fraktalny hologram.Samodoskonaląca się pętla struktur powielających się w nieskończoność."
  • 3206 / 175 / 0
Macie takie dziwne uczucie skóry oraz ogólnie dotyku? Skóra na palcach, dłoniach szczególnie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.