Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
Czy to możliwe? czy to dobre? co zrobić jesli? jak długo?
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez sem, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 839 / 7 / 0
Jakiego Ciebie? To że wymyśliłeś sobie siebie, żeby zamęczać tą łamigłówką innych, bo tak wypada jeszcze o niczem nie świadczy.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
czyli : nie mysleć?
  • 528 / 4 / 0
I nie pisać na forum
  • 198 / 1 / 0
ja po męczącym tripie (psychicznie), włączam "Butch Cassidy Sound System - Brothers And Sisters" i staram sobie przypomnieć co jest dla mnie ważne w zyciu. przypominam sobie ludzi, ktorym na mnie zależy i na ktorych mi zalezy.
aha, miasto nei jest dobrą opcją na zbieranei sie po tripie. najlepszy jest DOM, swoje łóżko i święty spokój.
  • 839 / 7 / 0
sem pisze:
czyli : nie mysleć?
Koncentrować się na pozytywnych emocjach i racjonalnie oceniać te negatywne.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
A gdy nie ma emocji żadnych?
  • 839 / 7 / 0
Wtedy nie żyjesz.
  • 827 / 3 / 0
Nie ma? Na pewno nie ma?:) Wrócą muszą wrócić, tak jak piszę llabx myśl pozytywnie, (+)racjonalnie.. Ile czasu po tripie?
Miej dystans
  • 968 / 96 / 0
dwa lata
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.