Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 1167 / 13 / 0
polecam ci gram cyjanku w pojemniczkach. Chcesz kupić?
Taki groszek http://www.pillreports.com/index.php?pa ... l&id=26755 ?
  • 0 / / 0
nie jestem pewien ale na 90% to był ten groszek... bez kitu z tym psychiatrą to mi zryłeś beret teraz wolał bym takich rzeczy uniknąć ale kurcze 4 dzień i jestem dzisiaj np śpiący i mam takie otumanienie tak jakby ten groszek był lekko wczytany, mam nadzieje że dojde do normalności...............dodam, że raczej normalnie zjadam jedzenie mam apetyt, po tamtej nieprzespanej nocy już sypiam i ogólnie wydawało mi się że już jest git 2 dni temu, wypiłem kawe sobie rano po czym po jakiś 2 godzinach miałem efekt jakby mi wracało w mniejszym stopniu ale wracało i stałem się śpiący ale musiałem pracować ... dzisiaj dopiero wstałem o 13 w południe i mam nadal taką dziwną głowę, reaguje z opóźnieniem ..... byłem pobiegać teraz pije wodę i pojade sobie po ten B-complex forte , brałem wczesniej Vigor complete ......
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez floru1908, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 413 / 4 / 0
No..wpierdalac cos lekkiego i pożywnego, owoce (sezon ogórkowy) i odstaw na razie kawę nawet.
Mam nadzieje,że tym razem bez rysy sie obejdzie i ten kurwa"motylek "ci wyfrunie z bani.
Pieprzone ścierwo.Mi zeszło ze swiata 2 dwóch kumpli po pixach.Trzeci ma rychę jak rów marianski.
Zawsze od tego stroniłem ale teraz to wrecz nienawidze.
Siste, viator!
  • 0 / / 0
ja pierdziele jak czytam to bardziej się dołuje :/ , to co mogę tak żyć jak teraz aż się wykończę mam działać jakiś lekarze czy coś bo już kurna nie wiem
  • 413 / 4 / 0
DASZ RADE!!nic ci nie jest.ruch i twarda postawa dużo daja na psyche.Nie łam sie rób jak pisałem i nie mysl o psychiatrach.tamci kolesie( moi) to przedawkowali a do tego to było gówno jakies.ty masz szczescie i wszystko bedzie git.
WITAMINY I RUCH, NAJLEPIEJ SPACER DŁUGI.małolat pewnie jestes to ci sie upiecze.łeb do góry. ;-)
wyciągnij nauczke i zapomnij o sprawie. :finger:
Ostatnio zmieniony 04 sierpnia 2011 przez Old1125, łącznie zmieniany 1 raz.
Siste, viator!
  • 1072 / 122 / 3
Blu, Esioka i Borro dzieki za odpowiedz
Nie wiem co rozumiesz przez chujowe warunki, ale moje wyobrażenie to zasyfiałe meble i materace na których spoczywacie
Ja nie spoczywam ide na meline z materialem instaluje (na ogol na stojaco bo sie boje siasc gdziekolwiek) instaluje i spierdalam bo wytrzymac tam dluzej niz 30 minut nie daje rady bo zygac sie chce.
a mi sie to lekko z kila kojarzy hehe, ale watpie w sumie
Aktualnie zarazenie sie kila w moim wypadku jest mozliwe na 0%.
  • 1167 / 13 / 0
floru1908 pisze:
nie jestem pewien ale na 90% to był ten groszek... bez kitu z tym psychiatrą to mi zryłeś beret teraz wolał bym takich rzeczy uniknąć ale kurcze 4 dzień i jestem dzisiaj np śpiący i mam takie otumanienie tak jakby ten groszek był lekko wczytany, mam nadzieje że dojde do normalności...............dodam, że raczej normalnie zjadam jedzenie mam apetyt, po tamtej nieprzespanej nocy już sypiam i ogólnie wydawało mi się że już jest git 2 dni temu, wypiłem kawe sobie rano po czym po jakiś 2 godzinach miałem efekt jakby mi wracało w mniejszym stopniu ale wracało i stałem się śpiący ale musiałem pracować ... dzisiaj dopiero wstałem o 13 w południe i mam nadal taką dziwną głowę, reaguje z opóźnieniem ..... byłem pobiegać teraz pije wodę i pojade sobie po ten B-complex forte , brałem wczesniej Vigor complete ......
A z ciśnieniem wszystko ok? Dlatego nienawidzę dropsów. Bo nie wiadomo co tam jest upchane.
  • 381 / 12 / 0
Kocham wystepowac w tym watku:/
Moja madra kolezanka jest na woodstocku. Wczoraj tak do 14 poszly tabletki z fenterminem lub amfetamina (nie wie dokladnie), a o polnocy wrzucila 25 tablet Acodinu. Dzwoni do mnie pytac czy przezyje, bo serce nakurwia i sucho w ustach. Prosil bym o szybka odpowiedz
  • 338 / 2 / 0
niezbyt rozsadny mix, no ale coz liczy sie przeciez faza :)
  • 2334 / 9 / 0
Jak ma serce zdrowe to przeżyje zapewne. Było już kilku mądrych co ten miks zrobili. Faza trzymała 2 dni i podobno mocno ryła organizm i psychikę.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."