Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Toker pisze:Czytałem po prostu, że po ciągu 24/7 3-dniowym gościu już miał pierwsze oznaki odstawienne, (...)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Jednym słowem idzie przeżyć odstawienie na zimno, bez jakichkolwiek boleści. Ewentualnie załatwić sobie coś na sen, a w pracy powiedzieć, że właśnie przechodzimy grypę ;]
Ostatnio po roku abstynencji zamówiłem 100ml, które wypiłem w 6dni, żadnych skutków związanych z odstawieniem nie zaobserwowano. Także nie chce mi się wierzyć, że ktoś po 2-3dniach używania się uzależnił. Ale jacy ludzie, takie reakcje ich organizmów na daną substancję.
wendrowycz pisze:Pół litra w dwa tygodnie? To myślałem, że to ja przesadziłem jak ostatnio jakieś 300ml mi w dwa tygodnie zeszło. Na szczęście odstawienie nie było jakieś tragiczne. Nie miałem czasu nawet myśleć o tym, więc prawie nic nie czułem.
Swoją drogą już się boję "wykończenia" zapasów, po 20ml zrobionych w 3-4 dni miałem problemy z zasypianiem przez 2-3 dni, co dopiero po takim ciągu jaki mnie czeka.
No cóż, za przyjemność się płaci ;)
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.