Dział poświęcony dyskusji na temat testów służących wykazaniu, że osoba spożywała narkotyki, oraz służących zidentyfikowaniu substancji w materiale.
ODPOWIEDZ
  • 57 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: normi »
jesli jest mozliwosc to dodac do moczu 2-3 krople wody z duza iloscia kwasku cytrynowego(tyle ile da sie rozpuscic). nie wiem jak, ale dziala. moj kumpel tak zrobil i nic mu nie wyszlo.
  • 7 / 1 / 0
Zamiast wody proponujeherbatke malinowa, ktora ma dzialanie napotne, wazna sprawa tez bys pil ja najlepiej ciepla. I wypocic dziadostwo :)
Wszystkie napisane przeze mnie informacje sa fikcja, nigdy nie uprawialem ani nie bede uprawaic roslin ktore sa nielegalne w Polsce.
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
A czy sa jakies antagonistyczne odpowiedniki neutralizujace poziom odpowiednich supstancji psychoaktywnych w organizmie?(nie chodzi mi o "faze",tylko obecnosc we krwi)
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 1736 / 18 / 0
są takie środki na starym forum nawet dawali linki do holenderskich sklepów, wypicie dzien przed testem sprawia ze na 90% test nastepnego dnia nic nie wykryje
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 1 / / 0
Mój kumpel miał ostry przypał ze starymi, znaleźli woreczek z baaaardzo śladową ilością ziółka. Chłopak tłumaczył się, że znalazł i pomyślał że to świetny woreczek na śrubki do kompa ;) Mimo tego, mamusia mu zakomunikowała, że w najbliższym czasie zrobi mu teścik, jak tylko zobaczy że się dziwnie zachowuje. Następnego dnia pojawił się teścik w domu na półeczce. Chciałbym zaznaczyć, że ziom palił codziennie do tego incydentu. No cóż, woda mineralna, witaminka C, duuże ilości browarka, a nawet wódeczka. Przechodził taką "kuracje" całe dwa i pół dnia :) Wrócił trzeciego dnia trzeźwy do domu i mamusia zakumała, że wygląda jakoś dziwnie, co było pewnie spowodowane brakiem THC, bo gdy się pali codziennie, to bardziej dziwnie się wygląda po trzeźwemu niż na haju :P Teścik z tego, co ziom opowiadał miał trzy pola jedno - czysty, drugie - pali rzadko, trzecie - pali często. Tatuś go zaprowadził do kibelka i przypilnował - więc odpadł patent ze słoiczkiem "czystego" moczu od kolegi. Nasiusiał i .... NIC, ziom okazał się czysty :) Witaminka C, woda i browar :) Mamusia mu dała 100 zł za podejrzenia i przeprosiła. Ale z góry mówię - ziom wypił tej wody, płynów i innych shit'ow całkiem sporo. Słyszałem jeszcze, że jeżeli się chce teścik oszukać to trzeba unikać pierwszego moczu po wstaniu rano, bo jest w nim najwięcej różnych dziwnych substancji, które zostają wydalone po nocce.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Lewar »
a wiec wpadlem i ja... skuty jak borsuk przyszedlem do domu i zgubilem worka w pokoju :D. stara panikara w przeciwnosci do ojca i odrazu nastepnego dnia poleciala po testy. jednak zwerbowalem brata do toalety zeby nasiusial za mnie no i wynik ujemny. niestety matka kupila wiecej tych testow i zostalo jej kilka sztuk, nie wiem dokladnie ile, ale sprobuje wyweszyc. i teraz mam do was pytanie, czy jest jakis sposob zeby skutecznie zniwelowac prawdopodobienstwo wykrycia thc w moczu, gdy nikt mnie nie pilnuje i moge z nim zrobic co zechce? brat ratowal mnie ostatnio raz wiec musze radzic sobie sam. myslalem zeby do moczu dodac wody i jakiegos barwnika tylko czego do tego uzyc? wszystkie odpowiedzi mile wydziane!

podrawiam :)
[b][color=crimson]Reggae[/color][color=orange] And[/color][color=limegreen] Cannabis[/color][/b]
zagubiony w czasie i przestrzeni
nic nie wiem
  • 17 / 1 / 0
juz bylo wyzej, kwasek cytrynowy. zawsze dobrze miec ze soba paczke proszku takiego kwasa gdyby cie psy na psiarnie wziely, to mozesz z kieszeni nabrac pod paznokiec (dlatego oplaca sie miec srednio krotkie, a nie przyciete do krwi) i do sypac przy testach. ew jest tez w kroplach ten kwas
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
normi pisze:
jesli jest mozliwosc to dodac do moczu 2-3 krople wody z duza iloscia kwasku cytrynowego(tyle ile da sie rozpuscic). nie wiem jak, ale dziala. moj kumpel tak zrobil i nic mu nie wyszlo.
tez o tym slyszalam od kolesia ktory na tym patencie(tylko wypijal tego troche wiecej kwasku przed badaniem)jechal wiele razy i ani razu niewpadl-testow mial z 7.farciarz?a moze to dobry patent.. :rolleyes:
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
może niech ktoś kupi test w aptece i sprawdzi :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Mi zrobili testing, ale był po terminie ważności i wynik ujemny wyszedł choć jarałem tego dnia i jeszcze vłada jadlem. Wyśmiałem starych i powiedziałem, że nie życze sobie więcej takich farmazonów. Teraz mam loozz. Pozdrawiam. ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.