Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 839 / 7 / 0
Po samym alko masz szanse na niezły przeskok. Moich przeskoków, to ja już wolę raczej nie pamiętać ;)
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Spaliłem się. Piłem herbatę. Potem umyłem kubek.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 634 / 4 / 0
Fey nie przerosła Cię ta faza ? :-D '

Po akodynach pewnie też jest to możliwe, choć bugwie o co chodzi autorowi tematu :nuts:
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 6 / 0
Chodzi mi o taką dziure w pamięci,która pojawia sie na zywo,tzn. w czasie rzeczywistym.Faktycznie trudno to zdefiniować.Tak czy owak dziekuje za Wasze odpowiedzi.Mi to się zdarzylo po sporej dawce DXM (Jakieś 800mg)
  • 370 / 13 / 0
Mamy tak jak jedziemy samochodem :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Machine205 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
NeverRewarded pisze:
Fey nie przerosła Cię ta faza ? :-D '

Po akodynach pewnie też jest to możliwe, choć bugwie o co chodzi autorowi tematu :nuts:
Przeskok - zerwany film :-|
1-0 DLA SZATANA!
A Ty co z Policji ?;o
  • 634 / 4 / 0
Insane Like pisze:
Przeskok - zerwany film :-|
Ile ludzi tyle określeń, szkoda że autor dopiero na drugiej stronie zdefiniował co miał na myśli.

Myślę że mix alko+klony pod tym względem bezapelacyjnie wygrywa.
Uwaga! Użytkownik NeverRewarded nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 6 / 0
Tak chodziło mi o zerwany film z tą róznicą że po psychodeliku to ma troche inną postać.niż po alkoholu i benzo np.
  • 2775 / 39 / 0
Czyli jednak błędnie sądziłem, że opanowałem umiejętność teleportacji?
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 6 / 0
W komputerze wszystko mozliwe
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.