Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
no i smak chemii, ciezko go opisac.
a ja jestem z srodkowego pomorza.
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
thc:
Ehhh, wstyd sie przyznac ale kiedys strasznie pojebany bylem na punkcie fety.
Wiem, ze to bylo zludne, ale czasami do tego tesknie ;-) .
normi pisze:thc]
A brakuje ci tego czasami? Tej checi do zycia po tym jak sobie wciagniesz, tego jak dobrze sie rozmawia nawet z osoba z ktora nie masz wspolnego tematu, tego, ze jest sie 'krolem swiata' i mozna wszystko?
A ja to Wam zadroszcze. Nigdy nie bylo mi dane sprobowac, niestety u mnie trawy jest pelno naokolo a fety brak, pewnie za male srodowisko... Dobrze że chociaż jest efedryna... niewielki substytut białeh damy.. eh ale sie rozmażyłem <buja w obłokach>
again and again
aree1987 pisze:normi pisze:thc]
A brakuje ci tego czasami? Tej checi do zycia po tym jak sobie wciagniesz, tego jak dobrze sie rozmawia nawet z osoba z ktora nie masz wspolnego tematu, tego, ze jest sie 'krolem swiata' i mozna wszystko?
A ja to Wam zadroszcze. Nigdy nie bylo mi dane sprobowac, niestety u mnie trawy jest pelno naokolo a fety brak, pewnie za male srodowisko... Dobrze że chociaż jest efedryna... niewielki substytut białeh damy.. eh ale sie rozmażyłem <buja w obłokach>
To musisz mieszkać naprawde na niezłym zadupiu. Fete dostaniesz wszędzie...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.