ohlaa pisze:czy można to mieszać z alkoholem?
jestem zielona w temacie. przyjaciółka bierze ten lek i jeszcze Anafranil, prosiła żebym spytała, bo bardzo tęskni za odmiennymi stanami świadomości. :-D
Pozdrawiam.
odstawiłam rispolept jakiś tydzień temu. dawka jaką brałam to 0,75ml dziennie. za dwa dni chcę zjeść kwasa i nie wiem czy to nie za krótki czas po odstawieniu rispoleptu? o ile w ogóle LSD przeszkadza neuroleptykom. nigdzie nie mogłam znaleźć takiej informacji.
będe wdzięczna za pomoc,bo sobota już niedługo
ajczikiriki pisze:siema.
odstawiłam rispolept jakiś tydzień temu. dawka jaką brałam to 0,75ml dziennie. za dwa dni chcę zjeść kwasa i nie wiem czy to nie za krótki czas po odstawieniu rispoleptu? o ile w ogóle lsd przeszkadza neuroleptykom. nigdzie nie mogłam znaleźć takiej informacji.
będe wdzięczna za pomoc,bo sobota już niedługo
a propos tematu, nie wiem, kurwa, jakim cudem można studiować medycynę X lat, do tego psychiatrię kolejne pare lat, dawac komukolwiek ten lek i zyc w przekonaniu, ze sie go leczy. no ja pierdole, w czym to gowno ma niby pomagac? w otumanianiu, wkurwianiu czy w wywolywaniu depresji?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.